Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
AMERICANOS. FOR EVERY BODY Shop the look
  • Inspired by Modivo
  • Inspired by Modivo
  • Inspired by Modivo

Такава е марката Americanos. За всички и за всеки. Избирайте сред класическите модели дънки, меки пуловери, перфектно ушити ризи или вечни маратонки... Всички наши дрехи са проектирани с внимание към детайла. С материали, които ще им позволят да споделят множество моменти с Вас. Верни на идеята, че всяко тяло е красиво.
FOR EVERY BODY
Ние не вярваме в съвършенството. Ние търсим, развиваме се, променяме се... Точно като Вас. Ние не налагаме нищо, но с удоволствие предлагаме. Не поставяме етикети там, където не са необходими. Проектираме с мисълта за комфорта и трайността. Нашите дрехи са добри за тялото - независимо от размера или пола.
FOR EVERY YOU
Предпочитате вечната класика или следвате модните тенденции? Залагате на удобството или изразителния стил? Дънки или рокля? Какъвто и да е отговорът Ви, ние имаме всичко, от което се нуждаете, и дори повече. Дори и да промените мнението си след време, ние ще Ви помогнем да изградите гардероб, пълен с универсални стилизации за всичките Ви настроения. П.П. Оставете бретона на мира, изглеждате добре!
FOR THE PLANET
Докато се грижим за себе си, не забравяме за това, което ни заобикаля. В нашите проекти се опитваме да използваме материали, които са добри не само за тялото Ви, но и за околната среда. Ето защо при нас ще откриете модели изработени от органичен памук, сертифициран от GOTS, лиоцел, изработен от отпадъчна дървесна маса, и рециклиран полиестер, който значително удължава трайността на ежедневните Ви дрехи.