Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Дамска колекция

Открийте новите модели

Провери
Виж всички продукти

Популярни този сезон

HUGO BOSS е една от водещите компании в сегмента на премиум модата на световния пазар за облекла. Мъжките и дамските дрехи BOSS и HUGO включват не само бизнес облекло, ежедневни и спортни дрехи, но и елегантни вечерни тоалети за специални поводи. Марката се стреми да предложи на своите клиенти перфектно облекло за всяка ситуация и всеки повод. Обувките и аксесоарите, както и лицензираните продукти на бранда като парфюми, очила и часовници допълват офертата на HUGO и BOSS. Освен с актуалния си асортимент, HUGO BOSS е известен и със своите събития, кампании и сътрудничество. Те включват ревюта по време на международните седмици на модата, артистични награди, изложби, спонсорство на спортни турнири и най-добри спортисти и много други.