Дълги летни поли

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Вид на продукта
В комплекта:
Материя
Продукти: 495
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дълга пола - каквото пожелаете с флорални мотиви и цепка

Дългата пола определено е чудесно облекло, което предоставя възможност за различни комбинации и е практично за всякакво време през летния сезон. Тя може да бъде най-различна. Една възможност е с различна дължина, като това може да е до глезените или на средата между коляното и глезена или просто до под коляното. Дългите летни поли могат също да са в разнообразни цветове и модели.

Един актуален вариант е дълга пола с флорални мотиви. Тя е по-интересен вариант, като може да бъде много цветна или да комбинира едноцветен фон и цветя само в един втори цвят. Друг много актуален вариант е дълга пола с цепка. Тук тя може да бъде по-малка и прикрита или по-голяма. Също може да е отпред, отзад или отстрани. Ще откриете и интересни варианти на дълги летни поли, които имат както флорални мотиви, така и цепка.

Летни поли - задължителни за всеки гардероб

Летните поли са повече от задължителни за гардероба на всяка дама. Със сигурност ще ви потрябва поне една дълга пола, а най-вероятно и няколко. Този вид облекло предоставя възможност за комбинации със спортен, спортно-елегантен и официален стил. Има много разнообразни модели и варианти и можете да подберете подходящи за вас и вашето търсене.

Можете да носите дългите летни поли с маратонки и спортна тениска. Например класическа дънкова пола с цепка. Също можете да изберете модел за равни сандали и блуза. Тук един вариант е да заложите на ленен по-широк модел. Освен това можете да комбинирате и такава пола с токчета и официална блуза, ако например е копринена.

Разгледайте чудесните летни поли с флорални мотиви в MODIVO

В MODIVO ще откриете изключително разнообразие на дълги летни поли на известни марки, които предоставят максимално качество и комфорт. Можете да подберете сред разнообразни едноцветни опции, като има налични както в класически цветове от типа на черно бяло и бежово, така и в по-ярки и разнообразни като например ярко жълто или розово.

Освен това ще откриете и добро разнообразие на много актуалните дълги поли с флорални мотиви. Можете да подберете варианти с малки или големи такива. Освен това имате избор между малки почти прикрити мотиви, както и едно или две по-големи цветя. Това не е всичко. В MODIVO има още множество варианти. Разнообразието от дълги поли с цепка е много голямо, а също ще откриете и дълги плисирани поли.

Дълги летни поли - често задавани въпроси

Каква блуза си отива най-много с дълга пола?

Дългите летни поли могат да се комбинират с изключително много блузи. В зависимост от стила ви, можете да изберете комбинация с по-спортна тениска с щампа или с официална копринена риза. Ако полата е едноцветна, можете да заложите на шарена блуза, а ако е шарена по-скоро на едноцветна. Също при широка пола, можете да подберете по-тясна блуза или при тясна пола по-широка блуза.

Какви обувки се комбинират с дълга лятна пола?

Можете да комбинирате почти всякакви обувки с дълга лятна пола. Един удобен вариант за по-дълги разходки са маратонките. Ако по-скоро избирате вечерен тоалет, можете да подберете почти всички видове обувки на ток. А ако просто търсите нещо ежедневно, определено можете да изберете летни сандали или чехли за разходки из града.