Дамски гумени ботуши

Продукти: 169
Покажи идентификатора (ID) на версията

Живеете ли в провинцията? Благодарение на MODIVO ще се чувствате модерни дори с гумени ботуши!

Ако през 20 век първата асоциация, когато чуем за гумени ботуши, е чифт черни гумени ботуши с изолация, подходящи само за много специфични случаи като например работа в градината, днес този вид обувки се носи и в градски условия. Спокойно може да се каже, че когато сте навън в дъжда, идеалното решение, което можете да вземете за себе си, за да се чувстват краката ви комфортни и сухи през целия ден, да подберете чифт дамски гумени ботуши, подхождащи на цялостната ви визия. Така винаги ще се чувствате стилни и модерни независимо от времето и сезоните.

Целта е да изглеждате така, сякаш не носите гумени ботуши. По-скоро страхотни модерни водоустойчиви боти или ботуши, които са подходящи, както за градски условия и работа в офис среда, така и ако живеете в малки населени места и често ви се налага да преминавате през кални местности и райони.  По този начин независимо от избора ви на модел дамски гумени ботуши, винаги ще бъдете напълно защитени, когато трябва да се изправите срещу метеорологичните условия.

В селекцията на MODIVO ще откриете многообразие от стилни и  удобни дамски гумени ботуши от пяна и  дамски гумени ботуши с изолация.

 

Не само черни. Проверете какви могат да бъдат дамските гумени ботуши

Независимо дали купувате дамски гумени ботуши за първи път, или искате да замените стария си чифт, на пазара има голямо разнообразие от цветове, които ще се съчетаят идеално с всичко, което носите. Подбрахме някои от най-добрите модели, които ще предпазят краката ви по време на следващата разходка или приключение на открито.

Ако искате да се откроите сред тълпата, ви препоръчваме да разгледате ниските дамски гумени ботуши на марките Hugo и Hunter, които предлагат гумени ботуши в ярки цветове като така популярното напоследък жълто, напомнящ на цвят горчица, червено и др. Ако искате винаги да изглеждате елегантни, дори и когато носите дамски гумени ботуши, не пропускайте да разгледате гумените ботуши, които предлагат марките See by Cloe Tommy Hilfiger.

 

Зимата наближава, така че изолираните гумени ботуши са идеалното решение

Настъпването на есента и зимата обикновено води след себе си дъжд - и следователно нуждата от гумени ботуши с изолация. От леки превалявания до силни дъждове - добре е да сте готови за всякакви метеорологични условия.

И ако маратонките за бягане и лекото яке обикновено служат за екипировка за дъжд, сега е чудесен момент да инвестирате в подходящ чифт дамски гумени ботуши с изолация. Дали ще изберете тях, или дамските гумени ботуши от пяна, можете да сте спокойни, че ще  запазите краката си сухи и защитени от стихиите през целия ден. Сега е идеалното време за пазаруване на дамски гумени ботуши, защото дъждовното време ще настъпи, още преди да се усетите.

 

Дамски гумени ботуши - често задавани въпроси

 

Къде да купя дамски гумени ботуши?

В сайта на MODIVO ще откриете огромно разнообразие от дамски гумени ботуши за всеки стил и вкус. От семпли черни гумени ботуши с изолация, през едноцветни  и шарени спортно елегантни дамски гумени ботуши от пяна, до стилни гумени ботуши на висок ток. Високи или ниски дамски гумени ботуши – изборът е ваш!

 

Гумени ботуши - пяна или гума, какво да изберем?

Независимо дали ще изберете  гумени ботуши от пяна или дамски гумени ботуши, гарантираме, че и двата вида са изключително издръжливи и ще предпазят краката ви сухи в студените дъждовни дни. Разликата между тези два материала, идва от факта, че гумата е по тежка от пяната. Така че нашият съвет е, ако предпочитате да ви е  леко на краката, препоръчваме да изберете дамски гумени ботуши от пяна.