Дамски кожени портфейли

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Вид на продукта
Спорт
Пол
Продукти: 1015
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски портфейл - червен, черен, шарен, тук ще намерите нещо за себе си

Има нещо общо между дамския портфейл и дамската чанта - и двете са с размера на малка държава, в тях можете да откриете артефакти от преди десетилетие и винаги са недостатъчни по обем. Всъщност портфейлът е собствена вселена от карти, визитки, бележки и листчета, парчета от касови бонове. И нерядко неговата собственичка открива с недоумение забравена или отдавна изгубена бележчица с важна информация. Многобройните отделения са запълнени и мястото става най-големият проблем седмици след закупуването му. Защо това е така, е мистрия, на която едва ли някога ще получим отговор. Не така стои въпроса с разнообразието от модели на дамски портфейли в мрежата. Можете да избирате според модели и дизайни цели часове.  Разбира се, обикновено дамите се насочват към класическите цветове -черно и червено.

Черен портфейл. Класика отвсякъде. В облеклото и аксесоарите, черният цвят се възприема като синоним на висок стил или елегантност. Черните кожени ръкавици, например са носител на определен статус и когато ги носим показваме определена доза елитарност. Същото важи и за черния кожен дамски портфейл. Той показва, че дамата има вкус.

Дамски червен портфейл. Каква по-класическа комбинация от червен маникюр, обувки и портфейл в една и съща цветова гама. Един от типичните "женски" цветове, той е особено предпочитан в избор на ново портмоне или портфейл. Според някои култури привлича парите и може би поради тази причина е най-предпочитан от жените. Така че, ако търсите перфектния подарък, насочете към модели от червена кожа. Като варианти могат да са еко кожа или велур.

Няма да пропуснем обаче и да кажем думи за шарените модели. Пъстри и свежи, те са с разнообразни щампи и апликации. Носят разнообразие в дамската чант. Можете да избирате флорални мотиви, за да не ви напуска пролетното настроение.  MODIVO е мястото, където ще откриете своя нов голям или малък дамски портфейл.

Дамско портмоне - малко за карти, голямо като портфейл, опциите са безкрайни

От много време битува схващането, че портфейлът е достатъчно голям, за да съдържа банкноти, без да се налага те да се прегъват. Носи се в чанта. От своя страна малкото дамско портмоне е значително по-компактно по размер и по правило няма отделение за кредитни карти. Това обаче вече не е така и разнообразието от модели предлага безкрайни вариации за вашето ново дамско портмоне. При избора разгледайте внимателно разпределението на вътрешното му пространство, за да може то да бъде нещо повече от поредния красив, но нефункционален дамски аксесоар

Най-елегантните портфейли и портмонета сега на MODIVO

Ако търсите стилни и качествени дамски портфейли или портмонета, вашето място е MODIVO. Модели на топ брандове ще направят избора ви истинска наслада.  Ако имате определени предпочитания, като дамски портфейл Guess например, ще се убедите, че вкусът ви е бъде задоволен веднага. Какво друго ви очаква - модели с щампи на любимите ви марки, предложения от естествена, изкуствена или лачена кожа, от текстил или синтетичен материал. Съвсем естествено, изборът ви е от над 15 цвята.

Дамски кожени портфейли - често задавани въпроси

Къде да купя дамски портфейл?

Можете да закупите своя дамски кожен портфейл от MOVIDO. Използвайте наличните филтри, за да улесните избора си. Поръчката става само с няколко клика - бързо и удобно.

Какъв дамски портфейл ще бъде модерен?

Въпросът за модата в дамските портфейли е винаги интересен. Като цяло се търсят или маркови предложения с лого на съответните бранд или пъстри и свежи модели с флорални мотиви. Разбира се, едноцветните портфейли в черно или червено са актуални винаги.