Дамски спортни обувки

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Спорт
Отопляне
Ширина на обувката
Продукти: 1635
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски спортни обувки – кои модели са най-подходящи за тичане, фитнес и в града

Спортните и ежедневните обувки се различават по своя дизайн, материал, разположение на амортизатора и др. Факт е, че много жени в наши дни отдават предпочитание на комфортните дамски обувки за спорт. Това е така, тъй като се предлагат в разнообразие от модели и цветови решения. С тях ще се чувствате удобно и уверени в стилната си визия по време на тренировка, но и на разходка из града.

За ежедневието може да заложите на дамски маратонки и сникърси. Най-често те са леки и плътно обхващат стъпалото. Може да се носят с различни елементи от обичайния гардероб – дънки, панталони, шорти, ризи и т.н.

Ако търсите чифт, с който да обновите спортната си екипировка, заложете на качествените и специално създадени за целта фитнес обувки за жени. За почитателите на бягането има модели с по-здрава и твърда подметка в зоната на петата.

Дамски сникърси – перфектното допълнение към ежедневния гардероб

Дамските сникърси набират все по-голяма популярност, благодарение на това, че съчетават комфорт и красота в едно. В Modivo.bg ще откриете колекции от цял свят, които постоянно обновяваме, за да ви държим в крак с новите модни тенденции.

За деловата сфера заложете на сникърси в пастелни цветове. Класическо решение е чифтът в бяло, който лесно се съчетава с дрехи в различни стилове.

Спортни обувки за жени за фитнес или трениране в зала

Дамските обувки за фитнес се отличават със своята лекота и нисък профил. Те често са с максимално тънка подметка, за да се чувствате максимално свободни и комфортно в залата. Качествените модели са издръжливи на носене и са изработени от материи, които не запаряват.

За да бъдете винаги в добро настроение за тренировка, съчетайте обувките си със спортно облекло в сходен стил.

Дамски обувки за бягане – професионални модели, създадени за различни нужди

В продуктовия асортимент на онлайн магазина ще срещнете дамски обувки за различни спортове – тенис, волейбол, баскетбол, футбол и т.н. Един от най-търсените модели са тези за бягане. Те са разработени според потребностите на всеки, който обича да прави леки преходи в планината или редовно да тича. Специално внимание в дизайна им се отделя на подметката и фиксацията на стъпалото.

Често задавани въпроси за дамските спортни обувки

Дамски спортни обувки за трениране – кои да изберем?

На пазара ще откриете различни видове спортни обувки според предназначението им. Моделите за трениране се отличават от тези за ежедневно носене из града. Те осигуряват по-добра фиксация на крака, съобразени са с натоварването, на което ще ги подложите, и имат дизайн, който защитава стъпалата.

Дамски спортни обувки за всеки ден – кои са най-добрите?

В Modivo.bg може да следите изкъсо модните тенденции при дамските спортни обувки. Преди да посегнете към поредния хит на пазара, помислете добре дали ще са ви удобни. Качествената ежедневна обувка ще ви осигури максимален комфорт, дори при дълги часове носене. Поинтересувайте се дали са промокаеми, ортопедични и дали са изработени от дишаща материя.

Как да импрегнираме дамските спортни обувки?

На пазара ще откриете различни продукти за импрегниране на спортни обувки за жени. Те са подходящи за модели от текстил и кожа. Най-често обувките се пръскат от разстояние 20 см преди носене или през определен отрязък от време.

Какви дамски маратонки да купим за бягане?

Дамските обувки за бягане са с по-добра амортизация и стабилизация. Те намаляват натоварването и се разработват според терена, на който ще бъдат носени – асфалт, тренажор, на стадиона, в планината и т.н. За всяка повърхност има специално създадени модели.