Дамско дантелено бельо

Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Мултипакет
В комплекта:
Вид на продукта
Продукти: 1360
Покажи идентификатора (ID) на версията

Луксозно дантелено бельо - магазин MODIVO събра най-добрите марки

Дантелата излъчва идеи за романтика, елегантност и винтидж стил. Именно това може да откриете и в уникалните модели луксозно дантелено бельо на Chantelle и Triumph, които предлагаме на MODIVO. От вечерно парти до специална първа среща, на сайта може да откриете освен красиви дантелени сутиени и бикини, така и дантелени нощници за една незабравима нощ, обгърната в лукс и споделени емоции. Когато става дума за лукс и стил в бельото, няма как да не се насочим към най-познатите брандове. Защото не искаме да правим компромиси, купувайки модели малко познати и поради това несигурни марки. Когато искате да впечатлите или да повишите самочувствието си, не е нужно да мислите за качеството на своя сутиен или бикини.

Дантеленото бельо винаги се е приемало за присъщо на дамите с положение и добър вкус. Също както дантелената връхна дреха, тук цялостното излъчване, което дава фино изплетената материя е за класа и определен статус. И да, никак не е ретро, напротив - дантелата винаги ще е онзи акцент, който отличават стилното дамско бельо от конфекцият.  

Комплекти дантелено бельо за всеки повод

Въпреки че влиза във всяко чекмедже, бельото е от съществено значение за целия аутфит. Добре подбраните бикини и дантелен сутиен ще осигурят нужния комфорт, особено ако ще го носим през целия ден, а естетически добре издържаният комплект дантелено бельо ще донесе допълнително самочувствие и ще накара всяка дама да се чувства специална и красива. 

Един от модните диктатори бе казал, че има два вида бельо - такива за гледане, и други за сваляне. От вас зависи как ще протече вечерта, но не забравяйте да заложите на вечерно луксозно бельо, за да сте сигурни къде ще се събудите сутринта. Разбира се, далеч сме от внушението, че дантеленото бельо е създадено само да провокира. То е удобно и нежно, с него ще се почувствате като във втора кожа. Независимо дали е за среща, работа или у дома, комплектите дантелено бельо ще ви накарат да се чувствате добре. 

Дантелени бикини и сутиени на една ръка разстояние

Дамските дантелени бикини са особено популярни не само заради мекото си великолепие, но и заради нежното и комфортно усещане върху кожата. Освен това, дантеленото бельо има предимство с това, че "изчезва" под дрехите, които изглеждат гладки, без излишни ръбове.

Когато става въпрос за съчетаване на сутиена с дрехите ви, няколко неща ще направят комбинирането безпроблемно. Важно е вашият дантелен сутиен да бъде в унисон с цвета на дрехата ви, за да не прозира под нея.

Колко чифта дантелено бельо да има в гардероба на една дама? Какъвто и отговор да дадете, броят винаги е недостатъчен. Затова подбирайте своя комплект според специалния повод. И не пропускайте да проверявате за новите предложения в сайта. Защото както всяка стилна дамска част от облеклото, модата в дантеленото бельо има своите правила.

Дамско дантелено бельо – често задавани въпроси

Как да перете дантелено бельо?

Освен ако не е посочено друго на етикета, перете ръчно в топла вода, като използвате сапун за пране или перилен препарат без ензими. Мийте дантеленото бельо нежно и избягвайте да търкате силно с ръце. Накрая оставете да изсъхне на слънчева светлина.

Къде да купите комплект дантелено бельо?

В сайта MODIVO има достатъчно богат избор на луксозно бельо, така че сами да комбинирате дантелени бикини и сутиен, според вашия вкус и предпочитания за модел и цвят.  Можете да избирате според цвета, материята, размера и марката. Имате възможност и сами да направите своята предпочитана комбинация.