Дънки с дупки

Продукти: 45
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дънки с дупка на коляното - вие създавате собствения си стил!

Дамските дънки с дупки са много актуален вариант за панталони и правят класическите дънки по-интересни, а стилът ви по-специален. Един от вариантите на такива е дънки с дупка на коляното. Може да е съвсем леко изтъркано с малка такава или да е изцяло нарязано само на коляното или също над или под. Опциите са много и определено са доста интересни.

Дънките с дупка на коляното ви позволяват да създадете свой собствен стил, защото могат да се комбинират както в много спортни варианти на обличане, така и в доста елегантни. Те са подходящи за всякаква ситуация, от разходка в града до вечерно излизане или бизнес среща в спортно-елегантен стил. Те могат да варират и в цветовете си и предоставят още повече възможности за комбинации. Един пример е класическо синьо, но защо не и черни дънки с дупки.

Mom модели - дънки с дупки с които ви е максимално удобно

Една интересна вариация на модел дънки като цяло е налична и във вариант с дупки и предоставя изключителен комфорт. Това са mom дънки с дупки. Те са малко по-широки и предоставят чудесно удобство, а комбинирани с дупки стават още по-интересни. Защо да не се наслаждавате на максимална свобода на движението в интересен тоалет?

Отново те могат да се комбинират с различни блузи и обувки и да са в разнообразни цветове. Друго интересно за моделите на mom дънки с дупки е, че тяхната дължина най-често е до малко или повече над глезена и предоставят възможност за много добра видимост на различни модели обувки и интересни комбинации както за по-спортни, така и за по-елегантни тоалети.

Дънки с дупки на коляното - израз на бунт в MODIVO

Освен всичко останало, дънките с дупки на колената са по-нестандартни. С тях можете да бъдете себе си, без да мислите за чужди мнения и идеи. Не е нужно стилът ви да е класически. Можете да сте различни с дамски дънки с дупки. Същевременно както вече споменахме, можете да ги интегрирате във всякакъв стил.

В магазинът на MODIVO ще откриете изключително разнообразие на дънки с дупки и можете спокойно да бъдете и бунтар и да изберете няколко такива чифта. Има класически прави дънки, както и чарлстон или slim fit модели. Налични са и mom дънки с дупки. Цветовете също са много разнообразни - от класическо синьо, до по-тъмни и по-светли нюанси, черно, сиво и още.

Дънки с дупки - често задавани въпроси

Как се перат дънките с дупки?

Дънките с дупки се перат съвсем стандартно, също както други модели на дънки. Можете да ги обърнете наобратно за максимално запазване на плата. Отделно всеки чифт има подходящи указания за максималната разрешена температура. Възможно е някои от по-прокъсаните модели да не трябва да се пускат в сушилня, което също ще е обозначено на етикета им.

Дънки с дупки - откъде мога да си купя такива панталони?

Можете да откриете разнообразие от модели на дънки с дупки онлайн. Има доста различни видове модели, сред които можете да подберете. Освен това можете да изберете различни цветове. Допълнително моделите могат да бъдат по-малко или повече накъсани. Само започнете да избирате и да подбирате най-подходящите варианти за вас и вашия гардероб.