Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Детски ботуши

(Брой на продуктите: 146)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Горна част (Сая)
Начин на закопчаване
Разновидност на тока
Отопляне
Сезон
Стил
Избери 4

Зимни ботуши за деца и юноши

Децата харесват всеки сезон, дори зимата, когато много възрастни възроптават срещу минусовите температури, сивото време и снежните преспи. За тях снегът е повод за нови игри и дълги часове забавление. За да сте сигурни, че се чувстват комфортно и защитени срещу простудяване, може да направите едно – да им осигурите топли дрехи и обувки.

Когато става дума за игри в снега, пързаляне с шейни и походи в планината, алтернатива на качествените зимни ботуши за юноши няма. При избора им обърнете внимание на няколко важни характеристики. Една от тях е материята, от която е изработена горната част. Надеждните детски зимни ботуши за момчета и момичета освен това имат добра вътрешна изолация. За предпочитане е тя да бъде от естествена материя. Колкото до подметката, нека тя бъде гъвкава и дебела и с грайфер срещу подхлъзване.

По отношение на дизайна подходете с оглед предпочитанията на детето. Съвременната детска мода предлага богат избор на цветове. Може да изберете както модел в класическо черно, кафяво или тъмносиньо и зелено, така и в нещо по-ярко и жизнерадостно – като жълто, червено, оранжево или пък червено.

Високи ботуши за момчета в разнообразие от дизайни и размери

Без съмнение детските зимни ботуши са практични и незаменими през студените дни от годината. За да извлечете най-доброто от тях, никога не правете компромис с качеството им. Перфектният чифт високи ботуши за момчета едновременно защитава срещу прогизване и държи стъпалата на топло. Той няма да се пързаля, когато навън е заледено, и остава комфортен дори при дълги часове носене.

За да бъдат носени с удоволствие, ботушите трябва да бъдат с дизайн, който отговаря на стила на момчетата. Те следва да бъдат подбрани внимателно като визия и цветова комбинация.

Също толкова важно е да бъдат по мярка. За удобство в онлайн магазин Modivo може лесно да сортирате по ключови критерии наличните високи ботуши за момчета - 23, 24, 25, 26, 27, 28 размер например.

Ако обувките са големи, рискувате детето да не ги обува с желание. Когато се стремите да му осигурите защита срещу студеното време, това не е решение.

След като изберете дизайна и размера на ботушите, обърнете внимание на подплатата. Вълната е сред безспорните фаворити. Тя държи топло и ефикасно извежда влагата навън. На пазара ще откриете и нестандартни модерни решения за оптимален комфорт. Те са продукт на компании с иновативен подход в производството на детски зимни обувки.

Хвърлете поглед на богатата колекция от обувки за есен и зима в магазин Modivo

Интернет дава възможност да бъдем в крак с модните тенденции в цял свят. Именно затова в Modivo.bg може да откриете пребогата колекция от детски високи ботуши за момчета и момичета за есента и зимата – те са дело на утвърдени производители, но и на непознати компании, които заслужават вниманието ви.

Може лесно да се ориентирате в широкия асортимент с помощта на нашите филтри. Изберете критерий по ваш избор и продуктите ще се подредят според него.

С нас удобно може да следите новите тенденции, най-популярните модели сред потребителите и да черпите вдъхновение за модерни визии за всеки ден.

Високи ботуши за момчета – често задавани въпроси

Откъде да купим зимни ботуши за дете?

Съвременният пазар на зимни ботуши за момчета и момичета е разнообразен и пребогат. В онлайн магазин Modivo.bg може лесно да сортирате продуктите и по-бързо да откриете търсените модели. Постарали сме се да предложим колекции на марки от цял свят в широк ценови диапазон.

Високи ботуши за момчета – защо да ги изберем?

Ако имате колебания на какъв тип зимни обувки да се спрете за предстоящия зимен сезон, не се колебайте да изберете високи ботуши. Те осигуряват добра изолация, предпазват стъпалата от измръзване и покриват по-голяма част от крака, без това да бъде за сметка на мобилността и комфорта.