Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Гумени ботуши за момчета

(Брой на продуктите: 200)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Горна част (Сая)
Начин на закопчаване
Разновидност на тока
Отопляне
Сезон
Стил
Избери 5

Гумени ботуши за момчета - комфорт по време на дъжд

Сивите дъждовни дни през есенните и пролетните месеци вече не са толкова безцветни и скучни. Гумените ботуши се превърнаха в истинска тенденция и то не само в детската мода. Разнообразието от цветове и модели, съчетани с цветни чадъри и дъждобрани са не само най-добрият начин да се предпазим от дъжда, но и най-забавният. Скачането в локвите, любимо занимание на децата е много по-комфортно с подходящо избрани гумени ботуши, тъй като предпазва крачетата сухи и топли. При избора на подходящи обувки за дъждовните месеци, все повече родители залагат на гумените ботуши като забавна, а и сравнително евтина алтернатива. 

Изолирани гумени ботуши за момчета - топлина при некомфортни условия

При избора на обувки за есенно-зимния сезон, родителите особено внимават да подберат модели, които да пазят краката на децата сухи и топли. Топлоизолираните модели гумени ботуши са идеалният вариант, тъй като поради уплътнението с материали като вълна и пух, тези ботуши не само са непроникваеми, но и запазват краката топли. Този тип ботуши са подходящи и за най-суровите условия, а подбрани с вкус са и идеален начин да зарадваме децата. Гумени ботуши за момчета с десени на супер герои, със светещи подметки или просто в ярки цветова са идеалният начин да предпазите крачетата на малчуганите сухи и в същото време да запазите доброто им настроение. Късите модели гумени ботуши също са добър избор, тъй като панталоните могат да се носят върху тях, което допълнително предпазва краката от студа.

Евтини галоши за момчета - струва ли си да инвестирате в тях?

Тъй като краката на децата растат, а и игрите често съсипват и най-здравите обувки, родителите са принудени да купуват обувки всеки сезон. Гумените ботуши са една икономична алтернатива, освен ако не става въпрос за дизайнерски модели, и са сравнително издръжливи. Гумените ботуши не се износват, не се обезцветяват от снега, солта и калта и са доста по-трудни за късане и отлепване от други модели обувки. При по-евтините модели гумени ботуши обикновено липсва термично уплътнение, така че тези модели са подходящи по-скоро за пролетно-летния сезон. 

Разумно е да инвестирате в ботуши, които са удобни, тъй като някои модели евтини гумени ботуши са с прекалено плоско стъпало, неудобна подметка или твърде трудни за обуване. 

Момчешки гумени ботуши - често задавани въпроси

Кои модели гумени ботуши за момчета са удобни?

При избора на модел гумени ботуши за момчета трябва да се съобразите както със сезона, така и  с обстоятелствата, при които детето ги носи. За по-студените дни е важно ботушите да бъдат уплътнени или да са достасъчно широки, за да се носят с дебели чорапи. Изберете размер гумени ботуши, който позволява на детето да движи свободно пръстите си, както и със стелка, която не се измества по време на носене.

Какъв размер гумени ботуши за момче да купя?

Тъй като гумата е материал, който не се напасва на формата на крака, какъвто е кожата например, е важно да изберете по-голям размер гумени ботуши, за да може детето лесно да ги обува и събува, а и свободно да движи пръстите си в обувката. Също така, съобразете факта, че през по-студените месеци, децата носят по-дебели термо чорапи, а и детските крака бързо растат, така че един и дори два номера по-големи ботуши е подходящият избор.