Сортирай
Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Сая
Продукти: 675
Покажи идентификатора (ID) на версията

Сникърси за момчета с велкро или Slip-on – лесни за обуване и удобни за носене

Обувките с велкро или тип Slip-on се радват на голяма популярност, особено сред децата, които са в предучилищна възраст. Те са лесни за обуване и събуване, освен това позволяват да се фиксират според предпочитанията им. Характерно за моделите с велкро е, че се използват най-често през пролетта, лятото и есента. В зимните обувки то е само част от принципа на фиксиране.

Ако искате да дадете усещане за независимост на своето дете и вяра в собствените му способности, не се колебайте да му купите точно такива сникърси. Те са подходящи за спокойни разходки и игри, които не изискват голяма динамика.

Високи сникърси за момчета – защитават глезените, докато тичате и играете

В наши дни вероятно няма момче, в чийто гардероб да няма поне един чифт сникърски. Тези обувки са толкова удобни, че малцина се отказват да ги носят. Те намаляват натоварването върху краката по време на игра, дават свобода на движенията и радват с разнообразен дизайн.

Ако детето ви обича да тича, скача и играе по цял ден, препоръчваме ви да разгледате богатия ни асортимент от високи сникърси за момчета. Те осигуряват добра защита на глезена и намаляват риска от травми. Може да се носят с дрехи в различни стилове.

Лесно може да откриете модел по вкуса на момчетата, сортирайки продуктите по марка, цвят, размер и популярност. За удобство може да ограничите и ценовия диапазон, така че да съответства на бюджета, който сте заделили.

Основно правило е обувките да не се носят ден след ден, ако искаме да ги съхраним за по-дълго време здрави. Затова ви препоръчваме да купите няколко чифта на детето и то с различен дизайн.

Едни бели сникърси за момчета може да бъдат неудачни за игри на тревата, но са подходящи за семейни разходки, срещи с приятели или празнични поводи. Допълнете ги с два-три цветни чифта. Тази спортно-ежедневна обувка може и да бъде елегантна. За целта сме подбрали марки от цял свят, които всяка година намират начин да направят детските сникърси по-красиви и по-нестандартни.

За да бъдете в крак с модата, може да се абонирате за бюлетина ни и да получавате актуална информация за нови колекции, промоции и модни съвети.

Сникърси за момчета от топ марки в Modivo.bg

Когато ви предстои да купите детски сникърси, добре е да прецените предварително за какви занимания ще ги използва детето. Съвременният пазар предлага богат избор – има модели за подвижни игри и такива, които са с по-представителен вид.

Сникърсите за момчета трябва да бъдат издръжливи на носене. Знаем колко активни може да бъдат те през деня. Затова не правете компромиси с качеството им. Заложете на утвърдени марки, които влагат най-доброто като суровини и изработка в продуктите си.

За да осигурите на детето избор на обувки и възможност да създава различни тоалети, купете му няколко чифта. Сникърсите са леки и фиксират стъпалото много добре. Това ги прави любими и предпочитани през всеки сезон.

Ако детето ви много обича да скача и тича, може да разгледате нашите колекции от маратонки и кецове за момчета.

Сникърси за момчета – често задавани въпроси:

Сникърси за момчета с велкро – как да ги изберем?

Когато купувате сникърси за момчета с велкро, обърнете внимание на качеството им на изработка. Ако то не фиксира добре стъпалото, обувките може да създадат предпоставки за травми. 

Сникърсите с велкро е препоръчително да се носят няколко пъти седмично, а не ежедневно.

Slip-on сникърси за момчета – откъде да ги купим?

В последно време Slip-on сникърсите за момчета станаха много популярни. Те са удобни за носене и на мода. В онлайн магазин Modivo.bg може да следите тенденциите при тях и да ги купите на ниска цена.