Сортирай
Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Сая
Продукти: 115
Покажи идентификатора (ID) на версията

Детски балерини - удобно и комфортно решение за най-малките

Балерините за момичета са едни от най-нежните и кокетни обувки, които се съчетават чудесно с ежедневни тоалети и облекло за специални случаи! Детските балерини са универсални обувки, идеални, както за лятото, така и за междинните сезони като пролет и есен. 

Балерините са едни от най-елегантните обувки за момичета, а дизайните са толкова разнообразни, че в зависимост от материята и цвета те могат да се използват както за ежедневно носене, така и за по-специални поводи. 

През лятото на всички ни се иска да се отървем от чорапите поне за няколко месеца, но поради своя състав и специални характеристики, не всички обувки могат да се носят без чорапи. За това време на годината, изберете летни балеринки за момичета, изработени от лен или платно, прохладни и много леки, с детайли като дантели или панделки. Балерините за лятото позволяват на крачетата да се проветряват и са меко подплатени отвътре, така че не е необходимо да се носят с чорапки.

Балерини - най-добрият избор за нашето дете

Както подсказва името им, балерините водят началото си от класическия балет и именно това са обувките, които професионалните танцьори използват за своите изпълнения от началото на XIX век.

Въпреки че материалите и съставът на балеринките постоянно се променят през годините, първоначалният дизайн остава почти същият и всички балеринки притежават едни и същи характеристики, а именно че са плоски и много леки. Пръстите обикновено са заоблени, а детските балеринки  обикновено имат малка панделка или други детайли.

Детските балеринки са задължителна част от гардероба на всяко момиченце, както с меки гумени подметки, така и с твърди кожени подметки.  По отношение на цветовете, балеринките за момиченца са преобладаващо в светли цветове, като розовото е абсолютен фаворит, а практични цветове като тъмно синьо, бяло, червено или лилаво се съчетават чудесно с ежедневните тоалети на децата.

Детски балеринки - обувките с най-високо качество за вашето дете

При избора на балеринки за момиче, важно е да изберете модел, който да е удобен и с високо качество. Тези обувки са с плоска подметка, но за да бъдат удобни и приятни за носене, тя трябва да е омекотена и със специална извивка, за да не се набиват краката на детето при стъпване.

Моделите балеринки за момиче на Mayoral с каишка са не само елегантни в тонове като розово и черно, но и удобни за носене и лесни за почистване. Някои модели като тези на Geox или Solo Femme залагат на модели балеринка с малко квадратно токче. Melissa пък имат модели детски балеринки с малка платформа, която следва естествената извивка на стъпалото и е леко повдигната отзад.

При избора на маркови балеринки за момиче, уверете се, че ги купувате от реномиран магазин, като уебсайта на MODIVO, където със сигурност ще получите оригинални модели с гаранция за качество.

Детски обувки балеринки - често задавани въпроси

Как да носим детски балеринки?

Детските балеринки стоят чудесно с ефирни рокли в романтичен стил или класически поли и сукмани. Могат да се носят и с тесни панталони и клинове. Стоят чудесно върху чорапогащник, с чорапи и дори без.

С какво да носите детските балеринки?

С официални тоалети, детските балеринки стоят чудесно. Може да се носят върху дантелени чорапи, шарени чорапогащници или на бос крак, ако моделът позволява. Комбинирайте ги с официални тоалети и по-небрежни облекла като клинове и дънки.