Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Гумени ботуши за момичета

(Брой на продуктите: 195)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Горна част (Сая)
Начин на закопчаване
Разновидност на тока
Отопляне
Сезон
Стил
Избери 5

Гумени ботуши за момичета - най-доброто решение по време на дъжд

Цветните гумени ботуши са най-забавният и цветен  начин да посрещнем пролетния сезон, който ни носи освен повече слънце и повече дъждовни дни. Веселите ярки цветове са любими на малките дами и чифт гумени ботуши с цветен десен или изображения на любими герои е идеалният начин да придадат колорит и на най-скучното всекидневно облекло. Детските гумени ботуши са любим аксесоар на малките момичета, не само защото са пъстри и забавни, но и защото им позволяват да играят в дъжда без да се мокрят. Съчетани с подходящ чадър и дъждобран, гумените ботуши са не само удобни, но и забавни, затова все повече родители ги избират за своите деца.

Гумени ботуши за деца - идеална идея за дъждовен летен ден

Асоциираме гумените ботуши с пролетта или есента, сезони, когато дъждовете са най-чести. Гумените ботуши обаче са подходящи и за летните дни, когато дъждовете често са доста обилни. Разнообразието от модели гумени ботуши позволява да се избере подходящ чифт за всеки сезон. През зимните месеци, подходящи са модели гумени ботуши с термично уплътнение, а за летния сезон избираме модели, които не са прилепнали по крака, нямат топло уплътнение и позволяват на крака свободна да се движи и да диша. Важно е да ги носим с подходящи чорапи, които не изпотяват краката.

По-късите модели гумени ботуши са подходящи за летния сезон, тъй като позволяват на краката да дишат и да не се изпотяват, а и са по-лесни за обуване.

Къси гумени ботуши за момичета - широка гама от цветове, налични в Modivo.bg

Най-лесният начин да придадете цвят и на най-едноцветното облекло през дъждовните дни са чифт шарени гумени ботуши. MODIVO предлага богато разнообразие от модели гумените ботуши за момичета в най-различни цветове и десени. Шарени, с цветя, с весели мотиви, с изображения на любими герои, кокетните млади дами имат възможност да изберат чифт, подходящ за всеки сезон. Да не забравяме, че комбинирането на цветовете е основен принцип за стил и елегантност, така че подберете гумени ботуши, които да пасват на облеклото и аксесоарите. Цветове като розово, лилаво, жълто и искрящо зелено са сред предпочитаните сред младите дами, но отбраната селекция на гумени ботуши за момиче на MODIVO включва и по-дискретни цветове, подходящи за всеки случай. Късите гумени ботуши са идеалният избор за дъждовните летни дни. Те седят чудесно с къси панталони и рокли и в комбинация с подходящ чадър са идеалният начин да оцветите и най-сивия дъждовен ден.

Гумени ботуши за момичета - често задавани въпроси

С какво да носите детските гумени ботуши?

Детските гумени ботуши могат да бъдат носени както върху панталони, така и с поли и  рокли. Късите гумени ботуши могат да се носят под панталона, а дългите са подходящи за носене върху клин, чорапогащник или тесни панталони. Разнообразието от цветове и модели ви позволява да ги комбинирате с всякакво облекло. Особено ефектни са в комбинация с подходяща цветова гама чадър или дъждобран.

Кои гумени ботуши за момичета ще са ви удобни?

За децата удобството е от основно значение. При избора на модел гумени ботуши за момиче, обърнете внимание детето да може лесно да ги обува и събува, стелката да не се измества и кракът да не се изхлузва. Добре е гумените ботуши да са поне един номер по-големи, но не и да хлопат, защото този тип обувки са сравнително тежки.