Сортирай
Цвят
Цена
Марка
Вид на продукта
Пол
Предназначение
Размер на чанта
Продукти: 2344
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски чанти от естествена кожа - ексклузивни марки от магазин MODIVO 

Дамската чанта не е само необходимост, тя е любим аксесоар на всяка дама, който би могъл да промени цялостната визия и да придаде съвсем нов облик и на най-семплия тоалет. Качеството е един от най-важните фактори при избора на чанта и за да сте сигурни, че сте направили правилния избор, доверете се на производители с доказано име и репутация. Когато търсите да закупите маркова чанта, уверете се, че магазинът, от който я купувате гарантира автентичността и качеството на продукта. В сайта на MODIVO ще намерите богато разнообразие от модели кожени дамски чанти на първокласни марки като DKNY, CREOLE, FURLA, MICHAEL KORS и подбрана селекция на най-новите тенденции. Дамските чанти от кожа са определено с най-високото качество и изглеждат престижно и елегантно. Кожените дамски чанти в новата колекция на MODIVO са толкова разнообразни, колкото са и възможните стилове в света на чантите. 

 

Чантата от кожа е елегантно допълнение към всеки модерен тоалет 

Инвестицията в качествена кожена дамска чанта е гаранция за успех. Този аксесоар не само успява да придаде на всяка визия нов облик, но и изпълнява съществена функция в гардероба на всяка дама, тъй като е един от спътниците, които не могат да липсват във всеки тоалет и за всеки случай. С помощта на подходяща кожена чанта може да превърнете и най-обикновения тоалет в оригинален или да придадете елегантност на спортната си визия. Ако търсите дамска кожена чанта, която да носите в ежедневието си и която лесно да комбинирате с всякакви визии, изберете модел в неутрален цвят и класически дизайн като моделите на CREOLE в черно, кафяво или сиво, налични в сайта на MODIVO. DKNY Bryant Dome Cbody е универсален модел дамска кожена чанта, който чудесно се комбинира както с елегантни тоалети, така и с ежедневна визия в по-спортен стил. 

 

Дамски чанти от кожа - чантите тип "месинджър" никога не излизат от мода 

Универсална, унисекс и винаги актуална- кожената чанта тип мениджър е идеална за ежедневието и за спортни визии, тъй като е удобна и практична.  Кожената чанта месинджър в размер XXL е предпочитана от студентите, тъй като е практична и издръжлива. Тези модели са оборудвани с различни отделения, където може да се съхраняват книги, документи и други лични вещи.  Особено актуални са мини моделите кожени малки чанти през рамо, които побират само смартфон и ключове. Те идеално се комбинират с романтични рокли и визии, в които чантата трябва да е възможно най-малка и семпла. Средните размери кожени чанти месинджър са идеални за пътувания, при които се налага да носите най-важните си вещи като телефон, портмоне и документи на лесно достъпно и сигурно място. В онлайн магазина на MODIVO ще намерите тези модели чанти с помощта на филтър, избирайки опцията чанти през рамо. 

 

Кожени дамски чанти - често задавани въпроси 

Как да почистваме кожена дамска чанта? 

Въпреки че е издръжлив и водоустойчив, кожата е деликатен материал, който трябва да бъде третиран със специални препарати. Почиствайте кожената чанта със специален крем, безцветен или в цвят като самата чанта и избягвайте да я мокрите. Интериорът почиствайте с влажна кърпа и препарат за деликатни дрехи

Как да се грижите за кожена чанта? 

Съществуват много продукти, с които може да се третира кожата, но за ежедневна поддръжка е достатъчно да се втрие слънчогледово или растително масло с помощта на суха кърпа. Някои препарати за овлажняване на кожата, подобряват водоустойчивата и функция и предпазват кожената чанта от износване.