Сортирай
Размер
Цвят
Цена
Марка
Мултипакет
В комплекта:
Вид на продукта
Продукти: 3573
Покажи идентификатора (ID) на версията

Името на известната марка принтирано върху тениската 

Някои марки са истински модни инфлуенсъри. Те определят какво и как да се носи и когато притежаваме някоя дреха сме горди да го покажем. Понякога логото или името на марката е отличителна черта на дрехата, която определя както цялостния и стил, така и даден статус. Тениските с принт или щампа, върху които е изписано името на марката или е изобразено логото са едни от най-често избираните за ежедневието и за спортни събития.  Марковите тениски с щампи, за разлика от имитациите, са стилни, а логото или надписа са част от дизайна без да се натрапват излишно. Мъжките тениски с щампа са небрежни и младежки и са идеални за комбинация с всекидневни дрехи като дънки или къси панталони. В комбинация с отворена риза или суитчър, който се носи разкопчан, те са верен съюзник на всеки мъж, който харесва спортния стил на обличане.   Но не се ограничавайте да носите мъжките тениски с щампа само със спортни дрехи. Спортно-елегантния стил в ежедневието и за офис средата се налага все повече, така че смело комбинирайте тениска с щампа, която е по-дискретна с по-елегантен блейзър и я носете дори в офиса. 

Тениски с щампа - мъжка мода за всеки ден 

За разлика от дамската мода, разнообразието в мъжката мода е по-ограничено. В ежедневието си мъжете обикновено носят блузи, ризи или тениски. Тениските са или едноцветни или такива с щампи и надписи. Мъжките тениски с щампа в предната част на дрехата са най-честия избор за ежедневието, тъй като са по-спортни и непринудени. Може да изберете спортни тениски с щампа на любимата си марка, която да съчетаете с долнище на същия бранд, което да носите във фитнеса или други спортни мероприятия. Комбинирайте любимата си бяла мъжка тениска с щампа с чифт класически дънки цвят деним и винаги ще изглеждате младежки и модерно. Черните мъжки тениски с щампа или лого са идеални за вечерни излизания, тъй като черното е цвят, който стои по-официално, дори самата дреха да е по-спортна. 

Тениски с щампа отпред и отзад можете да намерите в MODIVO 

Тениските с щампа на гърба също са много популярни, особено когато принта е част от дизайна на предната част на дрехата. В онлайн магазина на MODIVO ще намерите богато разнообразие от мъжки тениски с щампи, с лого, с името на фирмата, изписано както в предната, така и в задната част на дрехата. Ексклузивни марки като Hugo, Adidas, Versus Jeans, Jack&Jones, Togoshi са само част от подбраната селекция мъжки тениски с щампа, която ще намерите в сайта на MODIVO. Независимо дали търсите спортна тениска с щампа или по-оригинален модел с цялостен принт, в онлайн магазина на MODIVO ще намерите богато разнообразие от мъжки тениски. С помощта на филтри може да селектирате моделите по цвят, размер, марка и по този начин да намерите идеалната за вас мъжка тениска с щампа. 

Мъжки тениски с щампа - често задавани въпроси 

Как се перат тениски с щампа? 

Перете своята тениска с щампа със специален препарат за цветни дрехи и на ниска температура. Когато ги простирате, избягвайте да ги излагате на слънце или просто обърнете дрехата наопаки, за да не избледнее цветът и щампата. 

С какво да носите мъжките тениски с щампа? 

Мъжките тениски с щампа се комбинират чудесно с по-спортни дрехи, както и с ежедневни дрехи като дънки или по-спортни панталони.