Продукти: 52
Покажи идентификатора (ID) на версията

Мъжки ниски и високи кубинки – с какво си отиват?

Когато търсите мъжки кубинки, ръководете се от личния си вкус, а не сляпо от модните тенденции. По този начин ще се чувствате комфортно и уверени в избора си. За ежедневно носене препоръчваме ниски кубинки в комбинация с дънки и тениска. По-елегантна визия може да постигнете с кожен модел в актуален за сезона цвят с интересни декоративни елементи или пък дизайнерски шик. Този тип обувки си отиват както с прилепнали по тялото дънки и панталони, така и с долнище с права кройка. Във втория случай обаче ще прикриете голяма част от кубинките.

За концерт и важно събитие, на което искате да направите впечатление, смело подберете екстравагантен модел! Съчетайте го с кожено яке в цвят по избор, изтъркани дънки и тениска или потник с принт на любимата си група.

В Modivo.bg ще откриете и различни модели високи кубинки за мъже, дело на утвърдени марки на пазара. С тях ще изглеждате ефектно. За разнообразие може да ги комбинирате с риза или суитшърт по последна мода.

Рок култура на улицата и за концерт – разгледайте какви мъжки кубинки предлагаме в Modivo.bg

Задължително изискване за армейските обувки, каквито са кубинките е, че трябва да са качествени. Само тогава те ще имат своето специално място в стила ви на обличане. Една рокерска визия не е същата, ако не сте подбрали грамотно обувките. Затова смело разгледайте разнообразието от мъжки модели в Modivo.bg. Ще се впечатлите от модерните интерпретации и актуалността на класическите кубинки. Качественият модел се разпознава по това, че може да се носи през всеки сезон и с различен стил облекло.

Колкото до цветовете, едноцветните обувки лесно може да комбинирате с любимите си дрехи. В онлайн магазина обаче ще срещнете интересни модели с пъстри надписи и мотиви. Те може да ви послужат като перфектен акцент в облеклото, независимо дали ще ги носите на улицата, или по време на концерт.

Смелите дизайнерски решения за предпочитане съчетайте с едноцветно долнище, така ще постигнете баланс и няма да изглеждате натруфено.

Мъжки обувки – кожени кубинки от топ производители на обувки

Един от начините да сте сигурни в качеството на новите си кубинки и потенциала им да ви служат дълго време е като ги изберете от колекцията на топ производител. Тези обувки са специфични. Те трябва да бъдат едновременно стилни, издръжливи на носене и комфортни. Всеки един компромис с някоя от тези характеристики ще понижи оценката ви за тях.

Често задавани въпроси за мъжките кубинки

Мъжки кубинки – как да ги носим?

Идеалната визия с мъжки кубинки изисква да ги съчетаете с тъмни скини дънки и тениска в неутрален цвят. Може да допълните сета с черно кожено яке – дизайна му изберете според актуалните модни тенденции. В този вид ще направите добро впечатление.

Как да завързваме кубинките?

Връзките за мъжки войнишки кубинки традиционно са здрави и издръжливи. Когато ги носите в градска среда, може да използвате различни плетки, за да създавате желания ефект. Не забравяйте да ги пристегнете така, че обувките да са ви максимално удобни.  

Как да носим кубинки с дънки?

Класическо решение е да съчетаете кубинките си с тесни дънки или панталони с джобове или без. Долнището може да бъде в актуални за сезона цветове или пък в черно, тъмносиво, светлосиво, небесносиньо или пък тъмносиньо. Горнището подберете според сезона и събитието, на което ще бъдете.

Как да омекотим кожата или нещо такова?

Най-добрият начин за омекотяване на кожата е като поносите обувките у дома в няколко последователни дни. Избягвайте да ходите с чисто нови кубинки часове наред. Така ще нараните стъпалата си.