Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Чанти

(Брой на продуктите: 661)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Изработка
Спорт
Избери 14

Мъжка чанта - знак за добър вкус

Заетите мъже се нуждаят от чанта, в която да носят всичко, което евентуално би им потрябвало – от лаптоп и документи до храна и вода. Предложенията за мъжки чанта са изключително разнообразни, така че е време и вие да решите какво търсите. Когато избирате първата си мъжка чанта, е важно да намерите такава, която е с правилния размер, форма, материя, цвят и издръжливост за вас. Ако трябва да носите всичките си бележки за срещи или таблета си в чанта, време е да инвестирате в куфарче. Мъжките чанти тип куфарче могат да изглеждат както модернo, така и професионално. Те имат възможността да поберат всичко и да го поддържат в добра форма, без да му позволят да се измачка. Изберете кожа като материя, за да сте сигурни, че изглеждате стилно и подходящо за офиса. Друга чанта, на която можете да заложите, ако искате да покажете, че имате добър вкус, е чанта за рамо. Този модел обикновено е малък, но доста компактен, тъй като събира най-важните ви вещи и е постоянно пред очите ви.

Мъжка спортна чанта - удобен аксесоар

Като всяко нещо в гардероба ви, вашата мъжка спортна чанта е още един аксесоар, който трябва да подчертае вашия уникален стил, но твърде много момчета осъзнават това с голямо закъснение. Този модел чанта трябва да притежава достатъчно място за съхранение и функционалност, които са също толкова важни, колкото и стилът ѝ. Така че изхвърлете нагласата, че вашата спортна чанта е просто „чанта за фитнес“. Не забравяйте да я изберете в подходящи цветове. Ако търсите например чанта за обувки Nike, имайте предвид, че производителите съчетават различните елементи на облеклото в цели серии. Така ще изглеждате повече от перфектно, дори ако сте решили само да отскочите до фитнеса или спортната площадка, за да потренирате.

Мъжка чанта за лаптоп - стилен аксесоар

Един от най-стилните аксесоари е любимата мъжка лаптоп чанта. Тя е голяма и успява да събере всички ваши документи, както и устройството, без което сме сигурни, че не можете. Обикновено са произведени от кожа, което ги прави доста елегантни и могат спокойно да се съчетаят с всяка една визия, която искате да постигнете.

Чанти - Често задавани въпроси:

Каква чанта да изберете за ски ботуши?

Ако търсите чанта, която да се съчетае с вашите ски ботуши, това означава, че планирате пътуване, така че най-добре ще бъде да се ориентирате към мъжка чанта за пътуване или раница. Заложете на цвят, подходящ за вашите ботуши, например черна, тъмносиня или кафява. Внимавайте с размера, тъй като тя трябва да събере всички вещи, които смятате, че ще ви бъдат необходими и ще вземете със себе си. Придържайте се към модел, който има много отделения, така че всичко в чантата ви да бъде подредено.

Каква мъжка чанта да изберете за работа?

В случай, че имате по-лежерна работа, в която не съществува дрескод, е най-добре да заложите на спортна или спортно-елегантна визия, т.е. най-добре е да изберете раница, в която да съхранявате всичките си вещи. Ако работата ви е съвсем малко по-претенциозна, срещате се всеки ден с клиенти или просто искате да изглеждате малко по-стилно от обикновено, изберете така наречените чанти „месинджър“. В случай, че работите в офис и имате строго официален дрескод, то тогава ще бъде най-добре да посегнете към елегантно кожено куфарче. Какви мъжки чанти ще изберете за работа зависи от това каква всъщност е вашата професия и с какво се занимавате.