Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Мъжки Суитшърти от техническо трико

(Брой на продуктите: 49)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Спортни дисциплини
Материя
Функция
Точен размер
Качулка
Дължина
Ръкав
Десен
Спорт
Повод
Сезон
Избери 2

Технически суитшърти – какъв вид блузи са те?

Активните господа знаят колко важно е всеки елемент от облеклото да е от най-високо качество и изработен от подходящи материи, за да ни предостави неустоим комфорт и ценни характеристики. Затова те със сигурност ще оценят страхотната възможност, която им се предоставя от суитшъртите от техническо трико.

Когато говорим за технически мъжки суитшърти, то със сигурност трябва да поговорим и какво всъщност представляват те. Е, това е доста лесно. Общо взето, те са със нормален дизайн на суитшърт, но са изработени от техническо трико. Проектирани и произведени са така, че да предоставят допълнителни ценни характеристики на всеки активен мъж. Качествените технически суитшърти  осигуряват проветривост на кожата, като ѝ позволяват да диша и отвеждат изпотяването. Освен това ни дават сигурна защита срещу атмосферните условия. Осигуряват по-добро представяне по време на тренировка. Супер леки и удобни са, като материята не дразни кожата и не спарва тялото. Техническите суитшърти гарантират неустоим комфорт по време на тренировка и купища ценни характеристики.

Мъжки технически суитшърти – устойчивост на температура и използване

Качествените мъжки технически суитшърти осигуряват силна устойчивост на температурите. През зимата са страхотно решение, тъй като ви топлят, но същевременно предотвратяват изпотяването. Могат да се носят и през другите сезони, когато няма да ви спарват прекалено и да ви карат да се чувствате твърде горещо. Същевременно, те са силно устойчиви на използване. Когато се чудите какво е технически суитшърт, то ние можем да ви отговорим бързо и лесно – това е страхотно облекло, което ви носи множество ценни характеристики, като при това ви осигурява дълготрайна употреба без отклонение от първокласното си ниво на представяне.

Технически суитшърти сноуборд – кои да изберем?

Когато искате да изберете технически суитшърт сноуборд, то ние ви предлагаме преди всичко друго да се спрете на качеството. Да, вярно е, че повечето технически суитшърти са от най-високо качество. Това силно улеснява избора ви. Затова няма да се спираме на дълго и широко на тази характеристика. Вместо това ще преминем нататък. Какво друго трябва да вземем предвид, когато избираме? Е, това е лесно – какви характеристики са ни нужни. Освен това, какъв стил точно предпочитаме. Тези два елемента са от изключително значение, за да направите точния избор на технически суитшърт. Обмислете ги внимателно, за да сте сигурни, че ще се сдобиете с най-добрия продукт, който отговаря на всичките ви нужди и желания.

Технически суитшърт – често задавани въпроси

Измервания на технически суитшърт – как се измерва?

Когато искате да си купите технически суитшърт онлайн, трябва да направите няколко измервания на тялото си, за да сте сигурни, че ще попаднете на точния размер. Вземете шивашки метър (може и рулетка, ако нямате такъв) и измерете широчината на раменете си. Измерете също гръдната си обиколка и талията си. Това ще ви позволи точно да откриете кой размер технически суитшърт е подходящ за вас спрямо таблицата с размери в сайта.

Как да изберем размера на суитшърт?

Когато говорим за суитшърт, трябва да помним, че е нужно той да не е съвсем плътно по тялото. Нужно е да осигурява леко пространство между тялото и дрехата, което е необходимо поради няколко причини, сред които са създаване на допълнителен слой въздух за изолация и свобода на движението. Не купувайте и твърде голям размер, защото той ще стои обемисто и неудобно.