Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Жени Passionata by Chantelle

(Брой на продуктите: 93)

Сортирай / Филтрирай
Цена 28 лв - 112 лв
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка (1)
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Повод
Десен
Сезон
Производствена серия
Passionata by Chantelle
Избери 2

Вижте френската марка за луксозно и модерно бельо

Passionata – френска марка от групата на култовия бранд Chantelle

Passionata е собствена марка на френския гигант в производството на бельо Chantelle, който повече от 150 години създава изтънчени, вдъхновяващи колекции, които обединяват всички жени, като зачитат тяхната уникалност. Passionata е насочена към по-младата група клиентки, които обръщат внимание на актуалните модни тенденции при избора на бельо. Сред всички собствени марки на Chantelle Passionata е най-достъпната ценово и най-съвременната от всички. Тя е отражение на най-новите модни тенденции и съвременния начин на живот. Тя перфектно улавя и представя т. нар. "state of mind" на съвременната жена. Марката отговаря на нейните нужди, като предлага модерно и удобно за носене бельо. То е за всички дами, които обичат да съчетават традицията със съвременното ежедневие.

Асортимент на марката Passionata – съвременност и традиция в едно

Асортиментът на френската марка Passionata е перфектно балансирана комбинация от най-новите модни тенденции и класическата прецизност на изработка. Ще откриете фини сутиени -от меки, без подплънки, до подплатени и с банели. За да създадете комплект, можете да изберете и подходящи долни части - бикини, боксерки, бразилски или тип прашка. Дантелени, гладки или безшевни? Изборът е Ваш. Дизайнерите на Passionata са се погрижили всяка жена да намери нещо за себе си. Освен горнища и долнища, френската марка предлага и нежни халати и стилни бодита. Кои от тези неща ще изберете за себе си в стил parisian chic?