Продукти: 129
Покажи идентификатора (ID) на версията

Бомбър якета – пролетен задължителен елемент за всяка жена

Бомбър якето е една от онези дрехи, които с изключителна инерция превзеха дамските гардероби и се превърна в тотален хит за кратък период от време и всичко това се случи благодарение на удобството, което създава, а заедно с това и възможността за носене през различните сезони. Нямате особено много причини, които да изтъкнете, по отношение на факта защо не трябва да купувате такива връхни дрехи. Тези бомбър якета са удобни, лесни за носене като допълнителна дреха и могат да бъдат съчетани с почти всичко - от копринена рокля и токчета до дънки и маратонки.

Дамско бомбър яке – перфектна идея за парти и за ежедневието

Факт е, че дамското бомбър яке беше особено популярно преди години, когато така наречената улична мода заля витрините по магазините. Сега то се завръща с всички сили, за да донесе свежест на модните линии през следващия сезон, работейки за жени от всички възрасти. Ще бъдете изненадани колко съчетания можете да направите с него, особено за дните между различните сезони, защото е идеално за променливо време, когато е възможно за един ден да преживеем както ужасна жега, така и леден вятър, а за капак да завършим деня с проливен дъжд и мъгла. От кожа до бродирана коприна, бомбър якето обхваща пълна гама от видове тъкани, така че вероятно има такива, които отговарят на цялостния Ви личен стил.

Бомбър – спортна визия за активна и взискателна жена

Без значение върху какви дънки ще се спрете – от светлосини до черни, от прекалено тесни до особено широки, връхната дреха само ще подчертае Вашата същност и истинска красота. Още по-добра визия би се получила, ако добавите и любимата си тениска. Удобството през целия ден ще Ви бъде гарантирано. Също така можете да съчетаете Вашето дамско бомбър яке със спортен екип и маратонки, ако сте решили да поспортувате навън през уикенда или просто да отидете на разходка.

Дамски бомбър якета – модерен хит в много цветови комбинации

Дамските бомбър якета могат да се съчетават с всякакво облекло не само заради своята кройка. Също така те са налични в десетки различни цветове, благодарение на което можем да бъдем различни всеки ден. Ако сте решили да започнете само с един бомбър, заложете на мултифункционален цвят, който може да се съчетава лесно с всичко останало – например дамско черно бомбър яке. Но ако желаете нещо по-екстравагантно, не се притеснявайте от ярките нюанси. Дамско зелено бомбър яке е идеално за пролетта, когато всичко около нас е в подобни нюанси. Ако искате пък да привлечете вниманието на околните върху себе си, можете да заложите на дамско червено бомбър яке. С тях ще изглеждате по-свежи отвсякога!

Дамски бомбър – често задавани въпроси

Как да носим дамско яке-бомбър?

Дамски бомбър якета са перфектни, както когато са съчетани с бляскава вечерна рокля, така и с чифт маратонки. Опитайте сами тези комбинации и гарантираме, че веднага ще се превърнат в любимия Ви избор за облекло. Можете да се спрете върху копринени или блестящи тъкани, пайети, шипове или дантели, които без усилие биха Ви придавали вечерен блясък или дневен чар. Също така можете да съчетаете любимите си дамски черни бомбър якета и със спортен екип или сникърси в своето ежедневие, ако търсите удобна визия.

Как изглежда бомбър якето?

 Традиционният дамски бомбър е късо (с дължина до кръста) връхно облекло, което има набрана лента на талията и съответстващи маншети, най-често направени от фино плетиво или ластик. Има цип отпред и често има четири функционални джоба отгоре и отстрани. Освен кожа, женски бомбър якета се изработват и от полиестер, найлон или памук. Често притежават и капси, лога или други загадъчни детайли, с които се създава една по-небрежна визия.