Продукти: 2381
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски боти - на нисък ток, висок ток и платформа ще намерите в MODIVO

Има много различни видове дамски боти, които ще намерите в MODIVO. Има боти с нисък ток, боти висок ток и боти на платформа.

Ботите на ниски токчета са най-популярният тип дамски боти. Предлагат се в различни стилове и цветове.

Ботите на високи токчета са друг много популярен вид дамски боти. От тях също може да намерите различни стилове и цветове.

Ботите на платформа са друг вид дамски боти, които стават все по-популярни в наши дни. Предлагат се в различни стилове, цветове и височини, за да отговарят на вашите нужди!

За лошо време най-добрите за вас са есенните боти

Лошото време може да бъде голям плюс за модните икони. Есенните боти са най-добрият избор за тези, които искат да изглеждат стилни и елегантни през есенния сезон.

Първата и най-очевидна причина е, че есенните боти са топли. Изработени са от вълна, която е естествено влакно, което поддържа топлината в студено време.

Второ, те се предлагат в различни стилове и цветове, за да отговарят на вашето настроение или тоалет. Някои са с косъм, други са от различни видове кожи, а трети имат дантелени детайли отгоре или отстрани.

И накрая, те са удобни за носене, както и универсални, можете да ги носите с поли, рокли или дънки!

Уникални боти точно навреме за среща!

Ботите Deezee са задължителни за всяка жена. Те са перфектната комбинация от стил и комфорт. Ботите се предлагат в различни цветове и стилове, така че каквото и да търсите, със сигурност ще го намерите в MODIVO.

Уникални боти точно навреме за среща. Ботите Deezee са перфектният спътник към всяко облекло, което носите на среща. Независимо дали става дума за рокля или дънки, тези боти ще направят тоалета ви по-стилен и шикозен.

Есенни боти до глезена.Тези боти са идеални за есенния сезон, защото идват с всякакви предимства като водоустойчив и удобен материал, който е страхотен не само за есента, но и за зимата!

Ботите с дупки (мрежести боти с отворени пръсти). Тези боти имат най-уникалния външен вид от всички останали видове боти Deezee. Те имат дупки отстрани, което ги прави да изглеждат едновременно стилни и модерни! Някой от тези модели са и с отвори на пръстите за по-шикозен вид.

Дамски боти - често задавани въпроси

Какви боти да изберете към роклята?

Изборът на правилния чифт боти, които да вървят с рокля, не е лесна задача. Има толкова много различни стилове и цветове, от които да избирате! Можете обаче да улесните тази задача, като следвате тези прости съвети.

Цветът на ботите трябва да е по-светъл от този на роклята. Това ще ви помогне да създадете контраст между тях и също така ще направи краката ви да изглеждат по-малки.

Трябва също така да вземете предвид стила, който искате за вашите боти. Например, ако искате да създадете по-официална визия, тогава трябва да изберете боти с връзки или боти с висок ток. От друга страна, ако искате да придадете непринудено настроение, тогава високите до глезените или плоски подметки ще ви подхождат по-добре.

И накрая е важно да обмислите каква височина на тока искате, както и колко опора предлага на крака ви, когато ходите с тях през целия ден.

Боти на нисък ток – с какво да носите такива обувки

Ботите с нисък ток са основна зимна обувка. Те са универсални, лесни за носене и могат да се носят с почти всичко. Можете да ги съчетаете с дънки и блуза, за по-небрежна визия, ако желаете може да облечете стилен пуловер и пола с висока талия. Ботите на нисък ток подхождат както с елегатни сака и палта, така и с по-спортни якете. Изборът е ваш.