Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Бельо

(Брой на продуктите: 267)

Сортирай / Филтрирай
Цена 23 лв - 206 лв
Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Предназначение
Функция
Десен
Производствена серия
Избери 6

Дамско спортно бельо за активни жени

Дамското бельо за спорт е основата, върху която градим спортната си екипировка. Важно е тя да е качествена и да изпълнява пълноценно предназначението си. В Modivo.bg ще откриете богато разнообразие от бельо за физически активни жени. То е едновременно красиво и удобно. С помощта на филтъра можете лесно и бързо да купите всичко, което ви е необходимо, за да не пропускате тренировка.

Спортен сутиен – базов елемент от дамското бельо, гарантиращ комфорт по време на тренировка

Спортният сутиен е най-важният елемент в спортното бельо за жени. С негова помощ защитавате гърдите и ги предпазвате от деформация. За да се чувствате максимално комфортно, проучете внимателно всички модели, които се предлагат на пазара. Спортният сутиен за голям бюст например се различава съществено от този, който специалистите препоръчват на дами с малък бюст.

Определящи за избора на модела са няколко фактора – вашите анатомични особености, вид спорт, качество на вложените материи и др. Може да се уверите, че сте избрали подходящото спортно дамско бельо, по начина, по който се чувствате по време на тренировка. Гърдите ви не бива да подскачат. 

Термобельо за жени – защита срещу студа през хладните дни

Ако тренирате на открито, препоръчваме да отделите специално място в гардероба си на термобельото. Неговата основна функция е да регулира температурата на тялото по време на физическо натоварване.

През студените дни термобельото задържа топлината и извежда влагата от кожата, осигурявайки циркулация на въздуха. Може да се носи и през лятото, тъй като ефикасно извежда потта и осигурява по-комфортни условия за спортуване.

Дамско спортно бельо на един клик разстояние в Modivo.bg

В онлайн магазин Modivo.bg може да пазарувате удобно в избрано от вас време и място. Достатъчно е да хвърлите поглед на колекциите ни, за да се уверите, че отсега нататък няма нужда да обикаляте по магазините. Предлагаме богато разнообразие от марки, специализирани в производството на спортно бельо за жени.

В продуктовата ни гама ще откриете модели с различна степен на поддръжка, спортен push up сутиен, дамско спортно безшевно бельо и други в разнообразие от цветове и варианти.

Често задавани въпроси за дамското спортно бельо

Дамско спортно бельо – на какво да обърнем внимание, когато го купуваме?

Когато купувате дамско спортно бельо, определящи са размерът на гърдите, типа физическа активност, разположението и ширината на презрамките и ширината на колана. Препоръчително е дамите с неголям бюст да използват компресиращ сутиен. За пилатес и йога предпочетете бельо, което е от естествена материя и малко синтетика.

Какво бельо да изберем, когато спортуваме?

Дори и да не спортувате редовно, препоръчително е да носите специално спортно бельо. В Modivo.bg предлагаме широка гама спортни сутиени и шорти от дишащи материи, които не задържат влагата. Добро решение са и безшевните бикини.

Кое бельо е подходящо за фитнес и упражнения?

Съвременният пазар на дамско спортно бельо е изключително напреднал. В производството му се влагат материи, които са издръжливи на натоварване, извеждат влагата и не провокират раздразнения на кожата. Освен това то има защитни функции – например осигурява оптимална поддръжка на бюста.

Как да изберем спортен сутиен?

Препоръчваме да изберете спортен сутиен, който ви е по мярка и отговоря на типа тренировки, които правите. Заложете на модна марка, която държи на качеството. По този начин ще разполагате с дълготраен продукт, който наистина изпълнява функцията си.

Как да премерим спортен сутиен?

Добре подбраният спортен сутиен е удобен. Проврете пръст под ластика между гърдите. Ако може да разтегнете материята над 2 см, този модел ви е голям.