Modivo.bg и коронавирусът: безопасността преди всичко!

Пред заплахата от коронавирус, всички трябва да адаптираме своето функциониране, така че да защитим хората около нас. Защото искаме да можете да пазарувате по възможно най-удобния и безопасен начин.


Въведохме предпазни мерки за защита както на клиентите, така и на нашите служители.


  • логистичният ни център се дезинфекцира по няколко пъти на ден;
  • всички служители, които имат контакт с Вашите пратки работят с ръкавици;
  • използваме допълнителни дезинфектанти, измерваме температурата на всеки служител в логистичния център преди да започнете работа;
  • стриктно контролираме изпълнението на превантивните мерки в нашия екип - хигиена и дезинфекция;
  • всички служители, които могат да работят дистанционно, работят от вкъщи;

Поради процедурите за безопасност, които въведохме за защита на нашите служители, времето за доставка може да се удължи с около 2-3 дни, а реалното време за доставка с около 4-5 работни дни.

В този труден период - любезно Ви молим за Вашето разбиране!


С грижа за Вас и нашите партньори от куриерските фирми, силно Ви насърчаваме да:


  • се откажете от наложения платеж (с цел намаляване броя контакти с куриери);
  • извършвате плащанията предварително, по банков път или онлайн с карта;

Насърчаваме всички клиенти да следват превантивните процедури и да си останат вкъщи, докато епидемичната заплаха не свърши.


С разпространението на коронавирусните инфекции интересът към пазаруването онлайн се увеличава. Работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, на смени, за да обработваме поръчките толкова гладко и толкова ефективно, колкото и преди.


Предприемаме допълнителни мерки за сигурност за нашите служители, продукти и пратки. Независимо колко взискателна ще бъде ситуацията, ние ще работим за Вас - нашите клиенти и ще Ви предоставяме постоянно висококачествена услуга.


Непрекъснато следим официалните изявления на санитарните органи и институции и прилагаме мерките незабавно. Ще Ви информираме за всяка евентуална промяна.


Начин на работа в modivo.bg


Както всички в днешно време, ние също се опитваме да намерим решение в така създалата се ситуация възможно най-скоро. Мобилизирани и мотивирани сме, така че да няма никаква разлика в гладкостта и качеството на обслужването от наша страна.


В същото време бихме искали да информираме нашите партньори, клиенти и последователи за изпълнението на редица действия в подкрепа на ограничаването на вируса и прилагането на принципа на значително социално самоограничаване (социално дистанциране).