Изберете категорията, за да започнете пазаруването

Меню

Меню

ВРЪЩАНЕ - удобно, още по-удобно!

Искате да върнете покупката? Нищо сложно! С няколко стъпки ще Ви покажем, колко е лесно.

Срока за връщане е в рамките на цели 30 дни (считано от момента на получаване на поръчката)! Всички връщания се осъществяват чрез куриерската фирма SPEEDY - като начините са два - по избор на клиента, за да решите Вие, дали предпочитате да посетите най-близкия офис на Спиди, или да си направите заявка за куриер, който да вземе пратката на посочен от Вас адрес.

Заявете връщане

Можете да заявите връщане в срок от 30 дни считано от датата на получаване на пратката.

Заявете връщане

  • Пригответе формуляра за връщане на продукти
  • Комплектовайте пратката: продукти за връщане и формуляр
  • Адресирайте пратката и я подгответе за изпращане
  • Изпратете пратката или направете заявка за куриер
За да върнете продукт, следвайте указанията:


1. Влезте във Вашия профил на www.modivo.bg, а след това преминете към маркера ”Заявете връщане”. Ако нямате профил в нашия магазин, влезте на сайта ни www.modivo.bg/vrashtane-na-produkti и попълнете Формуляра за връщане на продукти.


2. Въведете данните си, посочете продуктите за връщане, след което изберете съответния номер от списъка с причините за връщане.


3. Ако желаете да върнете безплатно продукт, можете да посетите най-близкия офис на куриерска фирма Speedy или да заявите куриер на Speedy да Ви посети на посочен от вас адрес. Необходимо е само да кажете, че пратката, която връщате е за modivo.bg. Връщането на пратки с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.


4. Попълнете и подпишете Формуляра за връщане (намира се в кутията с продуктите) и го приложете към продукта, който желаете да върнете.

Ако се нуждаете от нов формуляр, можете да го принтирате от страницата с обобщението на поръчката Ви или да го изтеглите от тук.


5. Опаковайте стабилно продуктите за връщане в картонена кутия и приложете попълнения Формуляр за връщане. Необходимо е връщаните продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с оригиналните си етикети, пломби и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид.


6. Изпратете пратката съгласно нашите инструкции за избрания от Вас начин на връщане, които ще получите от нас онлайн по време на процеса на връщане.


След това адресирайте пратката до адреса за връщане в София (посочен във формуляра). От София тя се изпраща към Полша. След като пратката бъде приета там, ще потвърдим с имейл успешното получаване на Вашите върнати продукти.

Възстановяваме сумата в рамките на 14 дни от датата на изпращане на върнатата пратка към Полша.


  • Ако поръчката е заплатена с банков превод или наложен платеж, възстановяваме сумата по банковата сметка, която сте посочили във Формуляра за връщане на продукти.

  • Ако поръчката Ви е заплатена онлайн с карта, сумата се възстановява автоматично по тази карта.


Важно


1. Ако пазите кутията, с която сте получили продукта от нас - премахнете етикета на товарителницата. Необходимо е добре да опаковате пратката и да я изпратите до адрес: Получател: офис на СПИДИ 2 (обслужване на клиенти) - за midivo.bg: Телефон за връзка с нас: 02/492 88 01 ул. Абагар База Сомат.

2. Ако връщате няколко продукта от една поръчка, можете да ги изпратите в обща пратка. Ако продуктите обаче са от различни поръчки, изпратете всеки продукт като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане.

3. Помнете, че не приемаме пратки със заплащане - наложен платеж.


Замяна? Веднага!


Ако продуктът, който сте получили, се различава от този, който сте поръчали, просто заявете връщането му и веднага направете нова поръчка!

Избраните артикули ще бъдат веднага запазени (резервирани) за Вас и след извършване на заплащането, ще Ви бъдат изпратени в рамките на 24 часа!
Най-често задавани въпроси

Връщане и замяна

Можете да върнете продукт в рамките на 30 дни, считано от момента на получаване на поръчката. Помнете, връщаните продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с оригиналните си етикети, пломби и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид.

За да заявите връщане, следвайте указанията по-долу:


1. Влезте във Вашия профил на www.modivo.bg, а след това преминете към маркера ”Заявете връщане”. Ако нямате профил в нашия магазин, влезте на сайта ни www.modivo.bg/vrashtane-na-produkti и кликнете бутона “Заявете връщане”.

2.Въведете данните си, посочете продуктите за връщане, след което изберете съответния номер от списъка с причините за връщане. 

3. Изберете начина за връщане.

Ако желаете да върнете безплатно продукт, можете да посетите най-близкия офис на Speedy или да заявите куриер на Speedy да Ви посети на посочен от Вас адрес. Необходимо е само да кажете, че пратката, която връщате е за modivo.bg. Получател: офис на СПИДИ 2 (обслужване на клиенти) - за магазин modivo.bg, София 1000, ул. Абагар БАЗА СОМАТ. Телефон за връзка с нас: 02/492 88 01.

4. Попълнете и подпишете Формуляра за връщане и го приложете към продукта, който желаете да върнете. 

Ако се нуждаете от нов формуляр, можете да го принтирате от страницата с обобщението на поръчката Ви онлайн или като влезете на страницата със статусите на заявката за връщане.

5. Опаковайте стабилно продуктите за връщане в картонена кутия и приложете попълнения формуляр за връщане. Необходимо е връщаните продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с оригиналните си етикети, пломби и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид.     

6. Изпратете пратката съгласно нашите инструкции за избрания от Вас начин на връщане, които ще получите от нас онлайн по време на процеса на връщане.

Ако продуктът, който сте получили, се различава от този, който сте поръчали, просто заявете връщането му и веднага направете нова поръчка!

Избраните артикули ще бъдат веднага запазени (резервирани) за Вас и след извършване на заплащането, ще Ви бъдат изпратени в рамките на 24 часа.

Възстановяваме парите в рамките на 14 дни, считано от датата на изпращане на върнатата пратка от София към Полша. Връщате продуктите, закупени от сайта modivoi.bg до адрес в София, а след това ние ги изпращаме до централния офис на фирмата ни в Полша. След като приемат пратката там, колегите ще Ви изпратят уведомителен имейл за успешното получаване и обработка на върнатата от Вас пратка, както и корекция на фактурата.

  • В случай че поръчката Ви е заплатена с банков превод или наложен платеж, сумата ще бъде възстановена по банковата сметка (IBAN), която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.

  • Ако поръчката Ви е заплатена онлайн с карта през системата PayU, сумата се възстановява автоматично по тази карта.

Към пратката е необходимо да приложите попълнения и подписан Формуляр за връщане.

Спечели 18 лв. за покупки.
Регистрирайте се, за да получавате информации за нови продукти и промоции.