Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Детски часовници

(Брой на продуктите: 77)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Пол
Предназначение
Стил
Изработка на дръжка
Видове механизми
Форма на корпус
Водоустойчивост
Избери 2

Детски електронни часовници - модерен стил в класическа визия

В днешно време детските часовници имат много по-важна задача от това малчуганите да се научат само да отчитат времето, въпреки че това съвсем не е за пренебрегване. Все повече и повече родители избират електронни детски часовници като първа технология за своите малки деца. По-евтини от таблет и по-лесни за използване от мобилен телефон, има много налични смарт часовници, които са разработени специално за деца, като се има предвид безопасността, както и забавлението и функционалността им. Но въпреки всички технологии около нас, познанието за точно време все още е ценно житейско умение. От фитнес монитори, които се побират на китката на вашия тийнейджър, до миниатюрни компютри, пълни с игри – всичко това можете да откриете в електронния магазин на modivo.bg.

Детски часовници за момче и момиче от modivo.bg

Изборът на детски часовници обикновено е подходящ за деца на възраст от 6 до 14 години. Въпреки това все още има голяма разлика във видовете и външния вид. Ето защо тази в зависимост от възрастова категория и пола на вашето дете можете да откриете различни часовници в електронния магазин на modivo.bg. Много деца до 6-годишна възраст не обръщат внимание на този аксесоар на ръката си или го губят. Ако искате да закупите детски часовник за тази възрастова категория, то тогава е хубаво да подарите часовник с ярки цветове, любимото животно или герой от приказка.  6 години е възрастта, на която повечето деца започват да се учат да гледат часовника. За да направите това по-лесно, най-добре е да изберете модел с ясен циферблат и ясни цифри. В този случай ви препоръчваме детски часовници casio, които са едни от най-добрите на пазара. Oпитът ни показва, че много момичета на 10 години все още избират модел със семпъл външен вид и нежен цвят. Момчетата обаче искат здрав, спортен детски часовник. Можете да откриете огромно разнообразие от детски часовници за момиче и момче в електронния магазин на modivo.bg.

G shock детски часовник – отлична идея за подарък

Ако детето ви е доста палаво, но пък искате то да придобие добрия навик да носи часовник, то тогава трябва да изберете модел, който е достатъчно издръжлив на удари, падания и натиск. В този случай ви препоръчваме да разгледате огромното разнообразие от G shock детски часовници, които са създадени именно с тази цел – да издържат на всякакво натоварване и удари. С тях знаете, че инвестирате в качествен продукт, който ще бъде дълго време върху ръката на вашия мъник. Тези детски часовници за момче определено се превърнаха в тренд и е време да бъдете в крак с него.

Детски часовници - Често задавани въпроси

Какъв часовник да купя за дете?

Съвременните часовникари създават фантастични дизайни, които децата ви ще харесат, включващи много от любимите им цветове, животни и герои. В modivo.bg можете да избирате от детски часовници с модели на каишки като цветни ивици, еднорози, акули, цветя, подводни герои и спортни символи. Някои от избраните модели дори имат цветни маркировки на циферблата и въртящи се изображения. Прекарайте известно време онлайн с детето си, позволявайки му да ви помогне да изберете първия му часовник.

Детски часовници за (първо) представяне пред обществеността – кой да избера?

Ако подарявате часовник за момиче, трябва да бъдете напълно сигурни, че моделът ще се хареса. Изберете семпъл дизайн, който лесно би допълнил всяко едно облекло. Най-добре е да заложите на метална верижка, светъл циферблат и четливи цифри. Ако търсите модел за момче, то тогава имайте предвид, че електронен часовник би свършил чудесна работа.