Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Детски пътни чанти и куфари

(Брой на продуктите: 26)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Пол
Изработка
Спорт
Предназначение
Големина на чанта
Размер на раницата
Видове чанти
Стил
Размер на екрана по диагонал

Детски куфари за ръчен багаж – за първото и всяко следващо пътуване на детето със самолет

Съвременният пазар предлага богат избор на детски куфари за ръчен багаж. Те може да бъдат с различни размери и дизайн. За да бъдете сигурни, че отговарят на изискванията на авиолиниите, препоръчваме да заложите на модел на утвърден производител.

При избора на детски куфар обърнете внимание на препоръките за тегло, габаритите и материята, от която е изработен. Ако планирате в него да сложите лаптоп или таблет, разгледайте модели, които разполагат със специални отделения за тях. Така ще им осигурите оптимална защита по време на пътуването.

Извън добре познатите куфари за деца с платнен или твърд корпус, в Modivo.bg ще откриете и разнообразие от детски пътни чанти, които може да се носят на рамо или са с колелца. В някои случаи най-добрият вариант е да опаковате вещите на детето в раница със специални колани за равномерно разпределяне на теглото.

Лесно може да разпознаете качествените пътни чанти и куфари. Обикновено те имат гаранция за качество и са изработени безупречно – с равни шевове и здрави ципове, които са лесни за използване.

Пътни чанти на колела за деца, удобни за всеки

Отправяйки се на пътешествие, необходимо е да помислите за толкова много неща! Един от начините да сте уверени, че няма да има проблем с транспортирането на тежките куфари, е като изберете модели, които изискват минимум усилия от страна на децата.

Отлично решение са детските пътни чанти на колела. Те са удобни за използване, достатъчно здрави и издръжливи на натоварване. Необходимо е само да прецените каква да бъде вместимостта им съобразно физическите възможности на децата и възрастта им.

Куфарите на колела за деца трябва да бъдат едновременно безопасни и с привлекателен вид. Те не бива да са тежки и обемни. Наличието на качествени колела и широки дръжки е предпоставка за повече комфорт по време на носене. За някои деца допълнителен плюс е наличието на изваждаща се дръжка.

Куфари за деца – подходящи за кратки и дълги пътувания

Добре подбраният куфар за дете е ключов за комфорта по време на пътуване, независимо дали сте се отправили на кратко, или дълго пътешествие. Взимайки предвид продължителността на престоя си, трябва да прецените колко голям да е аксесоарът. Той обаче не бива да бъде твърде голям. Заложете на неговата компактност и лекота.

Детските куфари на утвърдени марки гарантират качество и естетически вид. С тях ще разполагате с увереност, че вещите са защитени надеждно. Те са снабдени със здрави и удобни дръжки, практични отделения и ремъци за дрехи. Може да бъдат на колела, да имат ключалка с шифър и аларма и допълнителни дръжки.

В онлайн магазина за удобство може да сортирате артикулите по ключов критерий – производител, цвят, размер, вид, изработка, цена и т.н. Може да следите най-новите колекции и да бъдете в крак с най-популярните детски куфари на пазара.

Пътни чанти и куфари – често задавани въпроси:

Куфар или пътна чанта – какво да изберем за дете?

И куфарът, и пътната чанта са практични аксесоари, които ще влязат в употреба, когато семейството пътува. Ако ви предстои пътуване със самолет и детето е вече по-голямо, добре е да има малък куфар за ръчен багаж, в който да държи своите вещи от първа необходимост.

Куфари за деца – откъде да ги купим?

Ако търсите качествени детски куфари и пътни чанти, в онлайн магазин Modivo.bg ще откриете разнообразие от модели на марки от цял свят. Постарали сме се да предложим богат избор като цветове, размери и дизайн. За удобство може да сортирате артикулите по цена и промоция.