Бърза доставка и 100 дни за връщане

Предлагаме доставка с куриерска фирми Спиди или Еконт. Може да бъде извършена до офис на куриер или до посочен адрес. Приблизителното време за доставка на поръчката е посочено при всеки продукт. бикновено пътуването на пратките до България отнема от 2 до 4 работни дни.

Доставка до офис на куриер: от 0 лв. за поръчки на стойност над 69 лв. и предварително онлайн плащане с карта


Доставка до личен адрес: от 0 лв. за поръчки на стойност над 69 лв. и предварително онлайн плащане с карта

Безплатно връщане: Можете да върнете безплатно неупотребявани продукти в рамките на 100 дни с куриерска фирма Спиди. Връщането с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Детски раници

(Продукти: 170)

Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Спорт
Пол
Изработка
Предназначение
Размер на раницата
Стил
Размер на екрана по диагонал
Технологии
Колекция
Брой отделения
Цена

Детски раници – практичен избор за активни малчугани

Колко неща обича да носи детето ви със себе си? Колко неща трябва да вземе, когато излизате да поиграе навън? Или когато отива на училище? Определено са доста, нали. Това включва не само задължителните облекло (вкл. шапка, шал и ръкавици през зимата), не само вода и снаксове, но и играчки, учебници, тетрадки, бележници, химикали, моливи, а и всякакви други принадлежности. Освен това, в зависимост от нивото на активност на малчугана ви, със сигурност една-две играчки не стигат въобще. Това означава, че са ви нужни подходящи детски раници, за да предоставите на детето си достатъчно пространство да побере всички нужни си вещи. Налични са разнообразни висококачествени раници за деца, които предоставят всичко това и много повече. Такива ще откриете на Modivo.bg, където определено ще съумеете да направите правилния избор, без значение дали търсите малки детски раници, или ученически такива.

Чанта за дете – издръжливост и устойчивост на атмосферни условия

Без значение дали ви трябват детски ученически раници, или детски раници за пътуване, ние имаме подходящите решения за вас. Тук, в Modivo.bg, сме подбрали продукти, които се характеризират с отлични функционалности и предложения. Те ви осигуряват широка издръжливост. Това определено е огромен плюс, когато говорим за раници за деца, тъй като, както знаем, малчуганите не пазят особено вещите си. Затова подбирането на издръжлива раница е от голямо значение. Допълнително, предложенията ни тук предлагат устойчивост на атмосферни условия. Това е особено важно за различните детски раници за училище, най-вече когато ни трябват такива за зимата. С нас ще откриете първокласна селекция от висококачествени продукти, които ви гарантират дълготрайна употреба, издръжливост, достатъчно пространство и отлични характеристики.

Раница за училище – светлоотразителни елементи като основен индикатор за безопасност

Когато обаче търсим раница за училище, трябва да помислим за още нещо. Това е именно безопасността. Когато пускаме децата си на училище, те трябва да пресекат доста улици. Това е неизбежно. Естествено, учим ги на безопасност по улиците. Това обаче може да се допълни с подходящи аксесоари за безопасност. Такива са например светлоотразителните елементи. Когато детето ви се движи с раница с такива, фаровете на колите се отразяват в тях и дават индикация на шофьорите, че на пътя има някой – вероятно дете. Така те ще бъдат значително по-внимателни и детето ви е в много по-голяма безопасност. Съответно, когато търсите ученически раници, обърнете внимание те да имат светлоотразителни елементи, които са от изключително значение да безопасността на детето ви, докато то отива на училище и се връща у дома.

Детски раници – Често задавани въпроси

Каква раница за дете да изберете за детска градина?

За детската градина не ви е необходима твърде голяма раница. Достатъчна е малка такава, в която да има място за комплект дрехи, шишенце вода, снаксове и някои играчки и принадлежности. Търсете раници, които имат светлоотразителни елементи. Търсете също такива, които са лесно регулируеми.

Как да изберем правилната ученическа раница?

Важно е да обърнете внимание на дизайна – подплатени презрамки, допълнителни каишки за разпределяне на тежестта и други подобни елементи. Търсете детайли, които позволяват постигане на по-здравословна среда за детето ви. Раницата трябва да може лесно да се регулира и да има светлоотразителни елементи. Също, поговорете с детето си, за да видите кои дизайни му допадат и да му подарите страхотна раница, която ще носи с удоволствие.