Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Детски кецове

(Брой на продуктите: 1055)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Горна част (Сая)
Начин на закопчаване
Разновидност на тока
Отопляне
Предназначение
Сезон
Стил
Избери 22

Ниски кецове-идеалните обувки за училище

Безсъмнено, ниските кецове са идеалните обувки за ежедневието, особено за децата, които често носят спортни дрехи и винаги са активни. Ниските кецове са класическата спортна обувка, която до такава степен се е наложила, че често виждаме смели комбинации на стилове като официални дрехи и кецове, които вече не изненадват никого. 

Едно е сигурно, детските ниски кецове са перфектни за активните детски игри и училищния двор. Особено през междинните сезони, какъвто е пролетта, ниските кецове се комбинират чудесно с ежедневно облекло като клинове, дънки и дори рокли и поли.

Ниските кецове за деца са подходящи дори за физкултурния салон, така че вместо децата да носят спортни обувки специално за часа по физическо, просто ги обуйте с чифт леки ниски кецове. Тези обувки са универсални, модерни и удобни. Уверете се, че сте избрали чифт, който добре да пасва на детското краче и е с високо качество, защото при децата неудобните или некачествени обувки могат да предизвикат освен дискомфорт, но и проблеми в стойката и походката.

Ниски кецове- обувки за момичета, които си падат по модата

Децата обичат игрите, искат да са обути в удобни и леко обувки, но и след известна възраст започват да развиват чувство за стил и да имат собствени предпочитания за дрехи и обувки. Ниските кецове са толкова актуални и ги виждаме навсякъде в ежедневието си. Децата са наблюдателни и обичат да копират стилове. Супер актуалните бели кецове са абсолютната класика, както за възрастни, така и за деца, а освен това са унисекс.

Ниските кецове за момиченца са леки и удобни, а цветовете са преобладаващо светли, като розовото е винаги фаворит.  Класическите ниски кецове на Converse са и в миниатюрен вариант, за малките госпожици, които искат да притежават същия чифт обувки като мама.  В новата си колекция марката предлага и цветни модели, не само ниски, но и високи кецове, които пасват чудесно на пролетните визии. 

Актуални модели кецове в сайта на MODIVO

Изборът на подходящ модел кецове може да е труден, още повече при толкова голям избор от марки и модели. В сайта на MODIVO ще намерите подбрана селекция на най-актуалните модели високи и ниски кецове от водещи световни марки.

Класическите бели кожени кецове на Adidas са налични и в различни цветни комбинации за малки и големи. 

New Balance също са идеален вариант, ако търсите класиката в оригинален цвят. 

Разбира се, ниските кецове на Converse, идеалната обувка за летния сезон,  е налична в различни цветове и модели. 

Особено модерни са модели с по-висока подметка, като моделите на Big Star.

При избора на маркови кецове или маратонки, уверете се купувате оригинален чифт. Особено ако обичате да пазарувате онлайн, уверете се че сайта е проверен и сигурен, тъй като имитациите не са рядкост. В онлайн магазина на MODIVO ще намерите най-актуалните модели на водещите марки с гаранция за качество. С помощта на филтър, може да селектирате по цвят, модел, размер или марка.

Ниски кецове-често задавани въпроси

Къде да купите ниски кецове?

Тъй като са актуални и модерни, може да намерите богато разнообразие от ниски кецове в магазините за обувки, спортните магазини и разбира се в интернет. Доверете се на водещите марки и ги потърсете в реномирани и сигурни уеб магазини като този на MODIVO, където лесно, бързо и сигурно може да купите избрания чифт.

Какво да изберете-високи или ниски кецове?

На мода са както високите, така и ниските кецове. Изберете модел според собствения си стил, като високите кецове са по-небрежни, съчетават се с дрехи, които не ги покриват, като къси панталони и рокли. Ниските кецове стоят чудесно с дълги панталони и клинове.