Бърза доставка и 100 дни за връщане

Предлагаме доставка с куриерска фирми Спиди или Еконт. Може да бъде извършена до офис на куриер или до посочен адрес. Приблизителното време за доставка на поръчката е посочено при всеки продукт. бикновено пътуването на пратките до България отнема от 2 до 4 работни дни.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил
Сортирай
Цвят
Цена
Марка
Вид на продукта
Лиценз
Спорт
Пол
Продукти: 500

Раници за деца – модели, подходящи за всеки ученик

Още от детската градина родителите се замислят за характеристиките, на които трябва да отговорят раниците за деца. В ранна възраст носенето на този аксесоар е краткотраен и изборът му се изчерпва да съобразяване на вместимостта му и дали се харесва на детето. С наближаването на първия учебен ден изискванията стават по-сериозни. Детските раници трябва да са качествено изработени и съобразени с физическите възможности на децата. Освен това в тази възраст се посещават много спортни занимания и творчески кръжоци – т.е. аксесоарът трябва да може да побира спортните вещи, пособия и т.н.

Разглеждайки разнообразието от раници и чанти за деца в Modivo.bg, ръководете се от няколко принципни критерия. От ключово значение са габаритите – средно височината на аксесоара е 34-38 см. Той не трябва да бъде по-широк от гърба и раменете на детето, както и да не пада под линията на бедрата. Теглото му не бива да надвишава 10% от това на първолака.

Спирайки се на няколко модела, сравнете анатомичните характеристики на гърба им, материята, от която са изработени, и формата на презрамките. Наличието на светлоотразителни елементи спомага за безопасността на ученика, когато пресича.

Чанти за кръста за деца – интересен аксесоар не само за тийнейджъри

Една от актуалните тенденции през последните години, която не губи популярност, е детската чанта за кръста. Тя е удобна и предпочитан избор, когато се играе на открито и се организират занимания в планината. Често е изработена от материи, които я защитават от влага и бързо износване.

С чанта на кръста всяко едно дете е свободно да се придвижва с лекота. То може да се посвети изцяло на играта.

Детски чанти – аксесоари за всеки, който има нужда от място за съхранение

Всяко дете има нужда от стилен и качествен аксесоар, в който да държи своите вещи. Раницата е добър избор и учи детето на подреденост и самостоятелност. Може да ви дадем 3 съвета как да изберете подходящ модел.  

Обърнете внимание на дизайна. Детските раници за момичета са пъстри и красиви. Често в тях намират изява най-щурите приумици на дизайнерите. Те може да бъдат с класическа форма или пък с нестандартна. Момчетата най-често отдават предпочитание на едноцветните модели. С жълта раница Vans имате всички шансове да направите чудесен подарък.

По отношение на размера изхождайте от потребностите на детето. По-малките чанти и раници са предназначени за свободното време, през което имаме нужда от минимум вещи, но от първостепенно значение. По-обемните аксесоари са за предпочитане, когато са за училище, спортната секция или пък друга сфера на приложение. Ако търсите качествен модел, с който да изпратите детето в планината, препоръчваме раница Napapijri. Тя е създадена за приключенски натури.

Накрая, преди да направите окончателен избор, съобразете по какъв повод ще бъде носен аксесоарът. Чантите тип кросбоди са удобни и са подходящи за официални поводи и през свободното време. Празничните модели, украсени с пайети и друг тип декорация, се вписват идеално с тържествено облекло.

Практично решение за всеки ден са раниците. В Modivo.bg ще откриете продукти на топ марки от цял свят, които са подходящи за училище, за излети сред природата, за семейно пътуване и т.н.

Често задавани въпроси за раниците за деца

Каква раница да изберем за първолак?

Разглеждайки раниците за първолаци, отдайте предпочитание на моделите под 1,5 кг, които са с ортопедичен гръб и с удобни широки презрамки. Тествайте циповете – те трябва да се използват лесно.

Как да подредим раницата?

Подредбата на вещите в раницата трябва да се съобрази с детето. Оставете го само да разпредели отделенията. Като възрастен може да му подскажете кой джоб за какво е подходящ.

Как се пере раница?

Съвременните раници често не са изработени от еднороден материал. За да не рискувате да ги увредите, препоръчваме да не ги перете в пералня. Забърсвайте ги редовно с важна кърпа и щадящ препарат.