Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Детски чанти

(Брой на продуктите: 235)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Пол
Изработка
Спорт
Предназначение
Размер на чанта
Големина на чанта
Размер на раницата
Видове чанти
Водонепромокаемост
Стил
Размер на екрана по диагонал
Избери 5

Раници за деца – модели, подходящи за всеки ученик

Още от детската градина родителите се замислят за характеристиките, на които трябва да отговорят раниците за деца. В ранна възраст носенето на този аксесоар е краткотраен и изборът му се изчерпва да съобразяване на вместимостта му и дали се харесва на детето. С наближаването на първия учебен ден изискванията стават по-сериозни. Детските раници трябва да са качествено изработени и съобразени с физическите възможности на децата. Освен това в тази възраст се посещават много спортни занимания и творчески кръжоци – т.е. аксесоарът трябва да може да побира спортните вещи, пособия и т.н.

Разглеждайки разнообразието от раници и чанти за деца в Modivo.bg, ръководете се от няколко принципни критерия. От ключово значение са габаритите – средно височината на аксесоара е 34-38 см. Той не трябва да бъде по-широк от гърба и раменете на детето, както и да не пада под линията на бедрата. Теглото му не бива да надвишава 10% от това на първолака.

Спирайки се на няколко модела, сравнете анатомичните характеристики на гърба им, материята, от която са изработени, и формата на презрамките. Наличието на светлоотразителни елементи спомага за безопасността на ученика, когато пресича.

Чанти за кръста за деца – интересен аксесоар не само за тийнейджъри

Една от актуалните тенденции през последните години, която не губи популярност, е детската чанта за кръста. Тя е удобна и предпочитан избор, когато се играе на открито и се организират занимания в планината. Често е изработена от материи, които я защитават от влага и бързо износване.

С чанта на кръста всяко едно дете е свободно да се придвижва с лекота. То може да се посвети изцяло на играта.

Детски чанти – аксесоари за всеки, който има нужда от място за съхранение

Всяко дете има нужда от стилен и качествен аксесоар, в който да държи своите вещи. Раницата е добър избор и учи детето на подреденост и самостоятелност. Може да ви дадем 3 съвета как да изберете подходящ модел.  

Обърнете внимание на дизайна. Детските раници за момичета са пъстри и красиви. Често в тях намират изява най-щурите приумици на дизайнерите. Те може да бъдат с класическа форма или пък с нестандартна. Момчетата най-често отдават предпочитание на едноцветните модели. С жълта раница Vans имате всички шансове да направите чудесен подарък.

По отношение на размера изхождайте от потребностите на детето. По-малките чанти и раници са предназначени за свободното време, през което имаме нужда от минимум вещи, но от първостепенно значение. По-обемните аксесоари са за предпочитане, когато са за училище, спортната секция или пък друга сфера на приложение. Ако търсите качествен модел, с който да изпратите детето в планината, препоръчваме раница Napapijri. Тя е създадена за приключенски натури.

Накрая, преди да направите окончателен избор, съобразете по какъв повод ще бъде носен аксесоарът. Чантите тип кросбоди са удобни и са подходящи за официални поводи и през свободното време. Празничните модели, украсени с пайети и друг тип декорация, се вписват идеално с тържествено облекло.

Практично решение за всеки ден са раниците. В Modivo.bg ще откриете продукти на топ марки от цял свят, които са подходящи за училище, за излети сред природата, за семейно пътуване и т.н.

Често задавани въпроси за раниците за деца

Каква раница да изберем за първолак?

Разглеждайки раниците за първолаци, отдайте предпочитание на моделите под 1,5 кг, които са с ортопедичен гръб и с удобни широки презрамки. Тествайте циповете – те трябва да се използват лесно.

Как да подредим раницата?

Подредбата на вещите в раницата трябва да се съобрази с детето. Оставете го само да разпредели отделенията. Като възрастен може да му подскажете кой джоб за какво е подходящ.

Как се пере раница?

Съвременните раници често не са изработени от еднороден материал. За да не рискувате да ги увредите, препоръчваме да не ги перете в пералня. Забърсвайте ги редовно с важна кърпа и щадящ препарат.