Бърза доставка и 100 дни за връщане

Предлагаме доставка с куриерска фирми Спиди или Еконт. Може да бъде извършена до офис на куриер или до посочен адрес. Приблизителното време за доставка на поръчката е посочено при всеки продукт. бикновено пътуването на пратките до България отнема от 2 до 4 работни дни.

Доставка до офис на куриер: от 0 лв. за поръчки на стойност над 89 лв. и предварително онлайн плащане с карта


Доставка до личен адрес: от 0 лв. за поръчки на стойност над 89 лв. и предварително онлайн плащане с карта

Безплатно връщане: Можете да върнете безплатно неупотребявани продукти в рамките на 100 дни с куриерска фирма Спиди. Връщането с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил
Сортирай
Цена
Марка
Цвят
Големина на чанта
Изработка
Вид на продукта
Продукти: 259

Чанти за рамо - абсолютен задължителен елемент за всеки елегантен мъж

Когато залагате на тийнерджърски чанти за рамо, можете да бъдете сигурни, че ще изглеждате изключително екстравагантни и в същото време в крак с модните тенденции. Това е така, защото определено тези модели са сред водещите в световната индустрия и няма как да подминем точно този тренд сред младежите! Всеки елегантен мъж се нуждае от аксесоар, който да бъде до него през целия ден и да има възможността да събира най-важните му вещи – ключове, портфейл, телефон и други. Това, което можем да препоръчаме, е младежка чанта през рамо в цветове, които ще бъдат особено подходящи за облеклото на мъжа. Другият вариант е да изберете цвят, който може да се комбинира с всички останали, а именно черният. Така ще бъдете сигурни, че имате подходя аксесоар за своята визия във всяка една ситуация.

Мъжки чанти за рамо - мултифункционално решение за взискателни

Има някои мъже, които водят изключително активен и деен начин на живот. Те постоянно са в движение и това налага те да пренасят особено много вещи със себе си. Това често води до изгубване на по-ценните. Ето защо решението на този проблем е избор на чанти за рамо за мъже, които от една страна ще освежат ежедневната Ви визия, а от друга страна ще Ви улеснят изключително много, тъй като най-важните за Вас неща ще са Ви постоянно под ръка и няма да ги губите от поглед. Когато избирате младежка кожена чанта имайте предвид най-вече какъв ще бъде нейният цвят. Добре е мъжките чанти да бъдат в цветове като черно, тъмносиньо и сиво, тъй като те се приемат и с най-добро око сред младежите, докато при жените е по-лесно и тук можем да заложим на всякакви цветове, стига те да са подходящи за тяхното облекло и визията, на която смятат дамите да заложат. Цветът на мъжката чанта е определящ за това дали една визия е създадена с вкус или не. Ето защо е необходимо да обръщаме толкова голямо внимание на всеки един детайл!

Големи чанти за рамо – оригинално решение за всеки ден

Когато избираме големи чанти за рамо, обикновено сме водени от желанието ни да вземем повече вещи с нас и в същото време да можем да ги пренасяме по-лесно в ежедневието ни. Това е така и много хора знаят, че решенията на този проблем са две – да изберем този тип чанта или раница. И тъй като раницата е прекалено спортен модел, по-често залагаме на голяма чанта през рамо. На практика тя се явява най-добрият начин желанията ни да бъдат изпълнени по елегантен и стилен начин.

Чанти за рамо - често задавани въпроси

Коя чанта за рамо да избера?

Точният избор на младежки чанти за рамо може да се окаже много трудна задача. Препоръчваме Ви първо да изберете подходящ цвят, който да се впише във всяка една Ваша визия. След това преценете какъв е размерът, който Ви е необходим. Така в крайна сметка ще можете да се спрете на модел, който да удовлетвори всички Ваши нужди.

Ще бъде ли голямата мъжка чанта функционална?

Функционалността на една чанта, без значение дали тя е мъжка, или не, се определя основно от нейната големина. Казано с други думи – колкото по-голяма е тя, толкова повече вещи би събрала в себе си. Именно поради тази причина смятаме, че големите мъжки чанти за рамо биха била изключително функционални и в същото време подходящи за всякакви събития, които Ви предстоят.