Детска раница - за тренировки и училище

Вашето дете ще носи раницата си всеки ден. Въпреки че правилното прилягане и доброто качество са най-големите фактори, които трябва да търсите, стилът все още е елемент, който трябва да се вземе предвид. Важно е да знаете, че всъщност вашето дете харесва тази раница, която ще използва през годината, а няма да я носи насила. Ако детето ви иска раница с ниско качество и лошо прилягане, защото има популярен анимационен или филмов герой, все пак можете да направите компромис със следната стратегия. Потърсете ярки цветове и актуални модели на висококачествени раници. След като имате цвят или модел, който вашето дете харесва, добавете аксесоари, за да персонализирате раницата му в стил, отговарящ на неговите представи. Тук е мястото, където можете да добавите ключодържатели и други елементи, показващи личните интереси на вашето дете. Така можете да стилизирате всички налични раници на пазара.

Чанта - раница за деца в нова форма

За да намерите подходяща детска раница, има някои съвети, които е добре да следвате. На първо място, изберете правилния размер. Ширината на раницата трябва да бъде относително пропорционална на ширината на гърба на детето. Например, малко дете не трябва да носи раница с размер за възрастен. Освен това височината на раницата трябва да се простира от приблизително два сантиметра под лопатките до нивото на талията или малко над талията. Също така изберете модел с широки, подплатени презрамки. Те предлагат повече комфорт и предпазват раменете от прекомерен натиск. Важно е да се използват и двете презрамки, за да се разпредели равномерно тежестта на раницата. Използването само на една от тях добавя допълнително напрежение към това едно рамо. Регулируемите презрамки са полезни не само за правилното прилягане, но и за правилното позициониране – отново раницата трябва да стои малко над кръста и двете презрамки трябва да останат с еднаква дължина. Ако търсите раница за момиче, тя може да притежава и някаква по-абстрактна и интересна форма.

Можете да закупите раници Nike, Adidas и Vans от магазин MODIVO

В случай, че искате да закупите маркови раници, MODIVO е вашето място. Изберете раница Adidas, ако планирате интензивно спортно натоварване за вашето дете и търсите издръжлив аксесоар. Можете да изберете и раница Vans за ежедневието. Моделите на Nike, Puma и други също не са за изпускане. Но преди всичко изберете правилните размери и цветове на подходящата раница за дете, и след това се впускайте в безпроблемно пазаруване.

Детски раници - често задавани въпроси

Откъде да купя детска раница?

Ако търсите перфектната детска раница, имайте предвид, че огромно разнообразие от такива можете да намерите в страниците на MODIVO. Бидейки един от най-посещаваните електронни магазини в цяла Европа, брандът трябва да отговори на това търсене и го прави, като предлага артикулите на едни от любимите на всички марки. Всички те са популярни със своето качество, което ги прави повече от привлекателни. Удоволствието, което ще изпитате по време на пазаруване, е несравнимо, така че си заслужава да опитате!

Как се перат детските раници?

Когато подготвяте раница за пране, отстранете всеки парче хартия, обвивка от храна и трохи от хляб, след което проверете отново всяко кътче и дупка с цип за оставени елементи. Избършете видимата мръсотия от външната страна на раницата и отстранете разхлабените ремъци или катарами. Ако има само няколко мръсни петна отвън, обработете ги с топла сапунена вода. Но ако цялата чанта е мръсна, предварително обработете мръсните места с препарат за петна, след което я изперете в перална машина.