Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 69 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Мъже

(Брой на продуктите: 56805)

Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Сезон
Цена
Избери 1184

Мъжки дрехи, аксесоари и обувки – най-новите модни тенденции за всеки повод

Макар мъжката мода да се определя като консервативна, през последните години тя показва съществено развитие и днес може да градите своя гардероб от изобилие от възможности. Достатъчно е да разгледате няколко категории дрехи, обувки и аксесоари за мъже в Modivo.bg, за да се уверите в тяхната разностранност, пъстрота и смели модерни интерпретации.

Ако планирате да освежите основните елементи от своя мъжки гардероб, има няколко правила, които ще ви помогнат да го направите със замах. В него трябва да присъстват задължително качествени ризи, сака, колани, панталони и обувки. Оттам насетне може да допълвате с модерни мъжки блузи, пуловери, жилетки, различни аксесоари, спортни облекла и т.н.

Мъжка мода – ежедневен стил, вдъхновен от спорта и вечната класика

Мъжката мода постоянно се развива, но когато пазарувате онлайн това не остава незабелязано. В онлайн магазина може да следите новите колекции на световни марки от цял свят и да допълвате гардероба си с модни мъжки тениски, панталони и обувки.

Докато пазарувате, обърнете внимание на няколко параметъра. Помислете в какви условия и на какви поводи може да носите артикула, който сте харесали. Например на пазара се предлагат мъжки чанти за кръст в различни стилове и формати. Някои от тях са с класически дизайн и ще може да ги направите част от деловия си гардероб. Други са по-ежедневен тип, докато трети ще допълнят ефектно мъжки анцузи.

Съвременната мъжка мода предлага богат избор. За да се чувствате комфортно в новите си дрехи, препоръчваме да бъдат в сходен стил с обичайното ви облекло.

Удобни и модерни мъжки облекла за офиса и всеки ден

Ключово правило при изграждането на личния гардероб е той да се състои от дрехи, обувки и аксесоари, които носите с желание. Всеки един от тях трябва да е подбран в съзвучие с личните ви предпочитания и по възможност според модните тенденции. Накрая трябва да разполагате с удобни мъжки облекла за всякакви поводи – за всеки ден, официални събития, в офиса, за пътешествие и т.н.  

Този резултат е лесно постижим, когато разполагате с голям избор и следвате няколко важни правила. Едно от тях е никога да не се увличате по модните тенденции. Винаги ги пречупвайте през своя поглед за стил и се съобразявайте със спецификите на вашата фигура и възрастта си.

Не е необходимо да разполагате с много пари, за да изглеждате добре. Може да се уверите това, пазарувайки в онлайн магазина. В него ще откриете разнообразие от марки, които произвеждат мъжка мода в различни ценови категории. С филтъра удобно може да търсите качествени и стилни мъжки панталони за различни поводи или пък да допълните любимите си дънки с мъжко дънково яке на изгодна цена.

Мъжка мода – често задавани въпроси

Мъжка мода – как да се обличаме?

Създаването на цялостен и хармоничен стил на обличане е умение, което се развива цял живот. С Modivo.bg ще бъдете готови за всеки повод. При нас ще откриете мъжки дрехи, обувки и аксесоари, с които да изградите гардероб за ежедневно носене, кариерно израстване и блажена почивка. Можете свободно да черпите вдъхновение от световните модни дизайнери и да избирате за себе си онова, което ще подчертае вашия уникален стил.

Мъжка мода – как да съчетаваме цветовете?

Комбинирането на цветовете е умение, което е от полза за всеки. Препоръчваме ви да следвате правилото на трите цвята, който се базира на използването на цветния кръг. Съгласно него базовият цвят трябва да представлява 60-70% от облеклото ви. Допълващият присъства 20-30%, а останалите 5-10% са за акцентния цвят. Ако ви звучи сложно, ще постигнете добър резултат и като комбинирате нюансите на един цвят.