Сортирай
Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Сая
Продукти: 167
Покажи идентификатора (ID) на версията

Пантофи за деца - функционално решение за най-малките

През всеки сезон на годината, в зависимост от времето, децата се нуждаят от домашни детски пантофи. Детските пантофи трябва да са специално проектирани, за да пасват на детските крака, да не се изхлузват и да са лесни за обуване и събуване.

Изберете модел пантофи за деца, които да са тесни, стелката трябва да е омекотена, а подметката гъвкава.

Въпреки че удобството е най-важно, децата ще се зарадват на пантофи, които им харесват визуално, така че детските пантофи трябва да имат забавен дизайн, който понякога представлява любимите им анимационни герои или просто шарени комбинации. Пастелните цветове преобладават в актуалните колекции на детските пантофи. По отношение на декорацията, еднорозите за поредна година са фаворити за момиченцата, докато момчетата отново предпочитат супер героите.

Различните видове пантофи според формата могат да бъдат без пета, с ниска пета или тип ботуш или чорап. Пантофите без пета са най-лесни за обуване и събуване, но са подходящи по-скоро за по-големи деца, докато детските пантофи тип чорап са идеални за най-малките. Детските пантофи с ниска пета, също са идеалния избор, както за малки, така и за големи деца.

Кожени детски пантофи - удобно решение за всеки ден

На пазара има огромно разнообразие от модели пантофи за деца, но несъмнено, най-удобните и топли детски пантофи са кожените. Когато споменаваме кожа, нямаме предвид гладката черна или кафява кожа, която се използва при направата на дрехи и аксесоари като чанти и обувки. Детските пантофи от кожа са цветни и забавни, кожата е оцветена и декорирана с елементи и пух. Кожените детски пантофки са топли и издръжливи. Кожата е и материал, който се напасва към крака и дори тесните модели се разтягат, когато детското краче расте.

Детските кожени пантофи са идеалният подарък за дете, особено, ако децата харесват дизайна, а родителите ще са щастливи децата им да са с топли крачета.

Еко кожата е друг предпочитан материал при направата на детски пантофи. Пантофите от еко кожа са както атрактивни, топли и удобни, така и по-екологични.

Детски кожени пантофи - леки детски обувки, предлагани в много цветове

В уеб магазина на MODIVO може да намерите богато разнообразие от цветове и модели детски кожени пантофки. Моделите са топли и пухкави, а размерите от най-малкия до преходните размери 38-39 за по-големите деца.

Моделите на Mayoral за най-малките са от кожа тип еко-кожухче и са налични в нежни бебешки цветове.

Класическите кожени пантофи на UGG са и в детски вариант в номер от 28 до 35. Те са изискани, топли и удобни, изработени от овча вълна и велур. UGG предлагат и пухкави кожени пантофи в розово, тип чехли за по-малките.

Моделите на Superfit са идеални за най-малките крачета, защото са с велкро закопалки и са с размери от 21 до 30.

Детски кожени пантофи - често задавани въпроси

Какви пантофи да изберете за деца?

Според възрастта на децата изберете детски пантофи тип чехли за по-големите, а за по-малките със затворена пета или тип чорапи. Заложете на удобството и качеството, а сред материалите, определено най-издръжливи са кожените пантофи.

Какви пантофи да изберете вместо чорапи?

Ако искате децата да носят пантофи вместо чорапи, изберете модели, които прилепват плътно към крака, като тези, които са тип ботуш. Уверете се, че стелките са удобни и уплътнени, за да не се запотяват детските крачета.