Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Обувки за момчета

(Брой на продуктите: 908)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Вид на продукта
Горна част (Сая)
Начин на закопчаване
Разновидност на тока
Отопляне
Предназначение
Сезон
Стил
Избери 19

Спортни обувки за момчета – за ходене, тичане и игри на площадката

Всеки родител на спортуващо дете знае, че то има нужда от удобна екипировка. Неизменна част от нея са спортните обувки. Дори може да се каже, че те са един от най-важните й елементи.

Удобните обувки за момчета са важни за правилното оформяне на стъпалата. Те са пряко свързани с походката и здравето на гръбначния стълб. Затова препоръчваме да не правите компромиси с качеството им. Още повече, че по време на спорт краката са под интензивно натоварване. Тогава правилното фиксиране на стъпалата и добрата амортизацията са задължителни.

При избора на спортни обувки за момчета отделете внимание да проучите моделите, създадени за конкретни спортове – футбол, волейбол, баскетбол, тенис и др. Те имат индивидуални особености.

Обувките за баскетбол и волейбол например имат по-дебела подметка и по-добро фиксиране на стъпалото и глезена. Така детето може да скача и да се приземява много по-лесно и безопасно. За тенис имате нужда от спортни обувки с подметка с добро сцепление. При тях разновидностите са повече, тъй като тенисистите играят на различни кортове – тревен, асфалтов, дървен, червен и др.

Елегантни официални обувки за момчета – стилни модели за важни поводи

Животът е низ от ежедневни задачи и празнични дни. Това налага в гардероба на детето да има не само обувки за спорт и за ежедневно носене, но и за официални поводи. В търсене на качествени и елегантни официални обувки за момчета онлайн магазин Modivo.bg е мястото, където ще срещнете световните тенденции. Предлагаме богато разнообразие от официални обувки в класически или модерен стил.

Първото нещо, което трябва да направите, е да съобразите възрастта на детето. Потърсите обувки, които ще бъдат удобни и ще му се понравят. За предпочитане е да са от естествена кожа, тъй като тази материя позволява на кожата да „диша“ и попива влагата. Така стъпалата на детето ще бъдат сухи цял ден. По-икономичен вариант са моделите от смесени материи – изкуствена и естествена кожа.

Макар официалните обувки да не са за всеки ден, те трябва да са прецизно изработени. Наличието на остри ръбове, груби шевове или некачествена стелка е предпоставка момчетата да откажат да ги носят.

Кожени обувки за момчета – изберете от най-добрите модели в Modivo.bg

Кожата има редица преимущества. Тя пази топло, осигурява добро проветряване и е еластична. Предпочитана е и защото приема формата на стъпалата. Ако търсите качествени кожени обувки за момчета, в Modivo.bg ще откриете модели на марки от цял свят. Постарали сме се да предложим разнообразие и като цена, дизайн и вид.

За най-малките до 4-годишна възраст препоръчваме кожени обувки със затворена пета. Този съвет важи дори и за през лятото. По този начин стъпалото е фиксирано и няма риск от травмиране.

За училище изберете модели, които са удобни, практични и надеждни. Те трябва да се носят с удоволствие в продължение на часове.

Обувки за момчета – често задавани въпроси:

Обувки за момчета за официални поводи – как да ги изберем?

По принцип всички обувки за момчета за официални поводи са по-консервативни като дизайн и цветове. Ако се вълнувате от традициите, но и нямате против модерния им прочит, смело разгледайте новите тенденции при обувките за момчета в онлайн магазина. Важно е избраният чифт да е качествен и да съответства на празничния повод.

Кожени обувки за момчета – откъде да ги купим?

Ако търсите качествени и модерни кожени обувки за момчета, в Modivo.bg може да купите модели на утвърдени марки на пазара – иноватори и създатели на новите тенденции в цял свят. За удобство сортирайте продуктите по марка, цвят, размер и вид. Така удобно и бързо ще откриете желаните обувки.