Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 69 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Шапки с периферия

(Брой на продуктите: 100)

Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Материя
Стил
Цена
Избери 3

Дамски шапки – модерен задължителен аксесоар за всяка жена

Лято, слънце и море… О, почакайте, къде ви е шапката? Лятната дамска шапка е най-сигурният начин да се справим отчасти с лятната горещина, с напичането на слънцето в очите и с потенциала кожата на лицето ни да изгори. Летните слънчеви лъчи на слънцето са жежки, яростни и прежурящи. Те могат да увредят нежната кожа на лицата ни и да предизвикат изгаряне и дискомфорт. Този проблем се решава с чудесната възможност, която ни предоставя дамската капела. Нека видим повече за нея.

Носенето на дамски летни шапки е едва ли не задължително през лятото. Това е така поради характеристиките на този сезон и силната интензивност на слънчевите лъчи през топлите месеци. Както вече споменахме, те могат да увредят кожата ни, дори да доведат до изгаряния. Затова е важно да се снабдим с качествена шапка с периферия, която да пази очите и лицето ни от силните слънчеви лъчи. Освен това обаче различните шапки за жени са сигурен начин да добавим нотка съвременност, модерност и стил към летния си тоалет. Те предоставят интригуваща визия, която се съчетава с небрежност и семпла елегантност.

Лятна шапка – комфорт и защита от слънцето

Не само кожата ни страда от жежките слънчеви лъчи. Очите ни също не обичат прекомерната интензивност на светлината. Нали знаете как вечно присвиваме очи през летните дни, за да намалим натоварването, причинено от лъчите на слънцето? Е, да, освен че е дискомфортно, може да доведе до потенциално вредни ефекти в дългосрочен план. Силният интензитет, особено през следобедните часове, може да увреди очите и кожата ви. Прекомерното напичане върху главата ви също е потенциално вредно, тъй като може да причини топлинен или слънчев удар. Затова е важно да се снабдите с качествена лятна шапка. Тя ви предоставя защита от слънцето, без да пропусне да се погрижи за вашето удобство. Обикновено дори съдържа специални структури или дизайни, които осигуряват добра проветривост. Всичко това означава удобство и защита.

Модерни дамски капели – оригинални цветове и модели, налични на Modivo.bg

Ако се чудите откъде да си купите модерни дамски капели, ние ви препоръчваме Modivo.bg. Тук ще откриете изключително голяма продуктова гама, в която са включени всякакви по стил, дизайн, модел и цвят дамски летни шапки. Ще намерите по нещо за всеки ден, за всеки повод, за всяка почивка. Предложенията на Modivo.bg са изключително и само висококачествени и комфортни. Те гарантират ценна защита от слънчевите лъчи, съчетана с прекрасен комфорт и нежно прилягане към обиколката на главата ни. Така си гарантираме спокойни, удобни и приятни летни почивни дни край морето, на басейна или в планината.

Дамски шапки – Често задавани въпроси

Как да носим дамска лятна шапка?

Дамската лятна шапка се съчетава отлично с небрежните и спортно-елегантните дрехи. Не е подходяща за официално облекло. Обаче можете да я сложите с тениска, с потник, с топ, с лятна рокля и къса пола, с чехли, сандали и маратонки. Освен това отлично се допълва с летните чанти, а и с почти всякакви други дамски чанти.

Как да изберем дамска капела?

При избора на дамска капела е най-важно тя да е качествена, за да ви осигури комфорт и сигурна защита. След това обаче също е необходимо да знаете кой размер ви е нужен. Това е постига като си знаете обиколката на главата или като проверите размера на предишните си дамски летни шапки и капели. Не на последно място, избирайте дизайна и стила да подхождат на предпочитанията ви.