Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Ръкавици

(Брой на продуктите: 21)

Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Материя
Пол
Изработка
Предназначение
Водонепромокаемост
Вид на ръкавиците
Стил
Размер

Спортни ръкавици за деца – втора кожа за вашето дете

Ниските температури навън не са повод детето да спре да спортува. Точно обратното – със захладняването и първите снеговалежи настъпва време за практикуване на различни зимни спортове – ски, сноуборд, кънки на лед и т.н. За оптимален комфорт и истинска наслада от движението препоръчваме да купите качествени спортни ръкавици за деца. Те ще осигурят защита срещу студ, вятър и влага и не сковават движенията.

Съвременният пазар на ръкавици за деца предлага богато разнообразие, сред което със сигурност ще се намери модел по вкуса и на най-взискателните. За да бъдат като втора кожа, те трябва да са изработени от топла и устойчива на влага материя, приятна на допир.

Разглеждайки богатата палитра от модели, размери и цветове, уверете се, че те ще бъдат подходящи за спорт. Ръкавиците на утвърдените спортни марки имат специални еластични маншети, които се разтягат и надеждно се фиксират на ръката. Освен това те са леки и на практика не се усещат по време на носене. Материята от външната им страна осигурява добро сцепление.

Зимни ръкавици за деца – защита срещу студ

Студеното време понякога е непредсказуемо и твърде сурово. За да сте готови за всякакви ситуации, купете няколко чифта качествени зимни ръкавици за деца. Те ще осигурят едновременно защита срещу минусовите температури, влагата и студения вятър. Когато имате повече от едни, ще може да ги смените при нужда и децата ще продължат любимите си занимания.

В онлайн магазина ще откриете ръкавици за есента, зимата и пролетта. Те се отличават едни от други по вложените материи, дебелината и изработката. За хладните дни от годината препоръчваме тънки детски ръкавици. С тях детето ще бъде готово за преходи в планината и може дълги часове да кара колело, без ръцете му измръзват. 

Разглеждайки асортимента, ще забележите, че детските ръкавици може да бъдат и с един пръст. Те са подходящи за най-малките. Слагат се и се свалят много лесно. Зимните модели често са с покритие, което е водонепропускливо. 

Водоустойчиви ръкавици за деца – за сухи и топли ръце

Намокрянето на ръцете по време на спорт и игра е риск, който не си струва да допускате. Той ще донесе само дискомфорт и ще се наложи да отложите активните занимания за по-късно. За да си го спестите, препоръчваме да отдадете предпочитание на водоустойчивите ръкавици за деца. Те съчетават в едно защита срещу студ и влага. Незаменими са в практикуването на зимни спортове.

Водоустойчивите ръкавици за деца са покрити с надеждна мембрана, която спира проникването на влага. С тях детето ви ще се чувства комфортно и готово за дълги часове на открито. Съвременните производители често формулират по специален начин технологията, която използват, за да осигурят оптимална защита. Те постоянно я усъвършенстват в името на комфорта на потребителя.

Спортни ръкавици за деца – често задавани въпроси

Откъде да купим ръкавици за деца?

Спортните ръкавици са важен аксесоар за всяко спортуващо дете. Те му осигуряват оптимална защита в случай на падане или дълги часове игра. В онлайн магазин Modivo.bg ще откриете богато разнообразие от модели, създадени за различни спортове. 

Какъв тип ръкавици да изберем за каране на колело?

Специално за каране на колело имате нужда от ръкавици за колоездене. Те може да бъдат къси (без пръсти) или пък дълги. Късите ръкавици за колело са подходящи за носене на открито през по-топлите месеци от годината - от април до октомври. Щом захладнее, отдайте предпочитание на дългите модели.