Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Мъжки Аксесоари

(Брой на продуктите: 6623)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Изработка
Избери 138

Стилни мъжки аксесоари от топ марки в Modivo.bg

Не е тайна, че аксесоарите могат напълно да променят визията ни. Когато планирате да освежите гардероба си с нови дрехи и обувки, не забравяйте да подберете към тях модерни мъжки аксесоари. С тяхна помощ умело ще създавате облекла за ежедневието, делови ангажименти и романтични срещи.

За да изглеждате винаги на ниво, не пестете средства за аксесоарите за мъже. Това са вещи, които се отплащат бързо. Трябва само да ги изберете грамотно. Основните им характеристики са елегантност, сдържаност и качество, а в Modivo.bg ще намерите разнообразие от аксесоари, с които да подчертаете собствения си стил и да имате оригинална визия. Предлагаме на вашето внимание широка гама за всеки ден на топ марки от цял свят – мъжки колани, калъфи за телефони и таблети, часовници, смартчасовници, шапки, шалове, ръкавици, маски за лице, портфейли, джобни кърпички, вратовръзки, копчета за ръкавели и много други.

Винаги на мода мъжки аксесоари за всеки повод – за работа, в града или за ваканцията

Сред аксесоарите за мъже има такива, които са утвърдени като престижни. Такъв е часовникът. Ако сте почитатели на традиционния стил на обличане, заложете на механичен часовник със стрелки и кожена каишка. С него ще изглеждате елегантно. За привържениците на съвременните устройства, които вървят ръка за ръка с куп практични функции – оптимално решение е мъжкият смартчасовник.

Когато търсите елегантен акцент в деловото си облекло, смело изберете клипс за вратовръзка. За предпочитане е да не избирате модел, имитиращ златото. Той изглежда евтино и непрестижно. Друг класически мъжки аксесоар е папийонката. При избора на материал и форма придържайте се към елегантността и сдържаността.

Независимо какъв аксесоар търсите – за работа, в града или за ваканцията, препоръчваме ви да не правите компромиси с качеството.

Мъжки смартчасовник или мъжки кожен колан – какво да изберем за подарък?

Търсенето на подарък за мъж е деликатен въпрос. Ако се колебаете дали да бъде мъжки кожен колан, или модерен аксесоар като смартчасовника, вероятно и двете идеи са добри. Коланът е класическо решение. Той ще намери приложение и в ежедневния, и в деловия гардероб. Може да се носи еднакво добре с панталон от различни материи и дънки.

Колкото до смартчасовника, той ще се понрави на всеки мъж, който се интересува от практични устройства с модерни функции.

И двата аксесоара ще подчертаят интересите на своя притежател. Търсейки подходящия модел, потърсете вдъхновение от последните колекции на топ марки от цял свят. Те са отлична отправна точка и ще ви позволяват да опознаете съвременните изискани и спортни аксесоари за мъже.

Често задавани въпроси за мъжките аксесоари

Мъжки колан – как да го носим?

Традиционно мъжкият колан има закопчалка, разположена от лявата му страна. Тя може да има различна форма, като класическата е правоъгълник. Този аксесоар трябва да бъде добре пристегнат така, че панталоните да не са свлечени, нито коремът да е притиснат.

Какво е смартчасовник?

Смартчасовникът е съвременно практично устройство, което за разлика от класическия часовник може да се свърже със смартфон. Той е снабден със сензорен екран, на който потребителят може да получава важна информация. Популярен аксесоар е, тъй като предлага различни функции – педометър, измерване на изминато разстояние, проследяване на здравословното състояние и др.

Как да презаредим смартчасовника?

При покупката на смартчасовник в комплекта му получавате зарядно устройство и книжка, в която производителят е уточнил как да го презареждате. Следвайте препоръките му, за да се радвате максимално дълго време на аксесоара.