Сортирай
Цвят
Цена
Марка
Големина на чанта
Вид на продукта
Продукти: 421
Покажи идентификатора (ID) на версията

Интересувате ли се от мъжка чанта за офиса? В MODIVO има това, което търсите

Допреди десетилетие мъжките раници нямаха конкуренция при избора на чанта за ежедневието, дори за по-официалната офис среда. Но с течение на времето, все повече мъже си дават сметка, колко е удобно да носят мъжка чанта за работа или просто да преметнат компакта мъжка чанта през рамо за ежедневието, вместу да пъхат в джобовете всичко. Независимо от вашия вкус и стилови предпочитания, в уеб магазина на MODIVO със сигурност ще намерите подходяща мъжка чанта. С помощта на филтрите може да селектирате по модел, цвят, материя, цена и марка и по-този начин да улесните своя избор.

Мъжките чанти за работа в офиса са по-обемни, обикновено имат повече отделения, в които да съхранявате различни документи, както и личните принадлежности.

В актуалната колекция от мъжки кожени чанти, подходящи за офиса ще намерите предложения от чанти за рамо за лаптоп на марки като Tommy Hilfiger, Guess, Joop!, Valentino, Lacoste и други водещи марки.

Мъжки кожени чанти - запознайте се с първокласни марки

Без съмнение кожата е предпочитания материал за изработка на мъжки чанти. Мъжките кожени чанти са удобни, устойчиви, по-трудно се износват и изглеждат елегантно, независимо от цвета и десена. Мъжктe кожени чанти от първокласни марки като Tommy Hilfiger, Guess, Joop!, Valentino, Lacoste, Boss, Strellson, Delsey ще намерите в онлайн магазина на MODIVO, където лесно и бързо може да поръчате избран от вас модел.

Определено си струва да инвестирате в качествена мъжка чанта, особено ако я използвате в ежедневието си или за работа. Разгледайте предложенията на кожени мъжки чанти в сайта на MODIVO, където с помощта на филтри може да сортирате по модел, марка, цвят, цена и други характеристики, които са важни за вас.

Мъжката чанта за пътуване определено ще ви бъде полезна по време на ваканция

Настъпва ваканционния сезон, така че е време да изберете подходяща мъжка чанта за пътуване. Важно е да се прави разлика между куфар и чанта за пътуване. Мъжката чанта за пътуване е по-малка и компактна и в нея се съхраняват личните вещи, които са от първа необходимост. При бизнес пътувания често мъжете пътуват само с една такава чанта, като премятат костюма в калъф и дори не чекират багажа си.

Друг вид мъжка чанта за пътуване е малката мъжка чанта през рамо, която често се носи в ежедневието, но е особено практична, когато пътувате, защото в нея може лесно и сигурно да съхранявате важни документи и мобилен телефон.

Мъжки чанти - често задавани въпроси

Как се носи мъжка чанта?

Важно е да изберете мъжка чанта според случая, като кожените мъжки чанти през рамо са по-подходящи за ежедневието и спортно-елегантния стил на обличане. Чантите тип куфар са за бизнес облекло, а мъжките спортни чанти и раници са идеални за спортни визии.

Каква мъжка чанта за рамо ще бъде удобна и практична?

Изберете модел мъжка чанта за рамо, който да е достатъчно голям, за да съхранява вещите от първа необходимост, които ще носите в нея. Мъжката чанта през рамо не трябва да е прекалено голяма и тежка. Ако носите книги и документи, които тежат повече, по-добре изберете раница.