Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
0

Мъжки Пантофи

(Брой на продуктите: 100)

Цена
Размер
Вид на продукта
Марка
Цвят
Вид на продукта
Горна част (Сая)
Начин на закопчаване
Предназначение
Сезон
Производствена серия
Избери 3

Топли мъжки пантофи за всеки сезон в Modivo.bg

В края на работния ден всеки има нужда от заслужена почивка. След часове ходене, стоене прави и дори седене краката ни имат нужда от грижа. Може да им осигурите комфорт и нужното внимание с помощта на чифт удобни мъжки пантофи.

На пръв поглед кой знае каква разлика в изобилието от модели на пазара няма, но това е привидно. След като дълги часове стъпалата ви са били в затворени обувки, които не позволяват на кожата да диша, е приятно да обуете нещо по-комфортно. За лятото подходящи са пантофите за мъже от текстил. Вие изберете дали те да бъдат с отворена предна част, или не. При всички положения летните пантофи се изработват от естествени материи – за предпочитане от памук, и са без подплата. Качествените модели осигуряват нормална циркулация на въздуха, което предпазва от запотяване на стъпалата и създаване на благоприятни условия за развиване на гъбички и лоша миризма.

За зимата препоръчваме да купите топли мъжки пантофи. Обърнете внимание на изработката им. Те трябва да са по размер, да бъдат с качествена подплата и да имат подметка, която осигурява оптимална изолация, не се хлъзга по пода и не оставя следи по него. Горната част на пантофите трябва да изпълнява няколко функции – да задържа топлото и да пропуска въздух. Отново за предпочитане са моделите от естествени материи – например памук и кожа.

Колкото до подплатата, за студените дни тя може да бъде от естествен или синтетичен материал. И двата варианта ще осигурят добра защита, като първият малко повече оскъпява пантофите.

Удобни и издръжливи мъжки кожени пантофи от популярни модни марки

Мъжките кожени пантофи са стилни, издръжливи на носене и се отличават с мекота и еластичност. Може да бъдат изработени от различни видове естествена кожа – биволска, конска, телешка и т.н. Цветовата гама е достатъчно разнообразна, за да откриете модел, който да подхожда на вашето настроение и вкус.

В Modivo.bg ще откриете богат избор на мъжки пантофи от естествена кожа на утвърдени марки от цял свят. При нас може да следите тенденциите при домашните дрехи и обувки.

Какви мъжки пантофи да изберем за подарък?

Ако се чудите дали да подарите мъжки пантофи за подарък, не се колебайте. Това се е превърнало в нещо като традиция. Много хора обичат да подаряват вещи, които са от полза и веднага може да влязат в употреба. Пантофите са точно такъв тип подарък. Те ще бъдат оценени подобаващо.

Когато избирате модел, поинтересувайте се от производителя, изработката и качеството му. Истинска почивка на стъпалата ще дадат пантофите от естествени материи със здрава подметка, която има анатомична форма и не се хлъзга.

Често задавани въпроси за мъжките пантофи

Кои мъжки пантофи са подходящи за широки стъпала?

Немаловажен въпрос при покупката на мъжки пантофи играе ширината на стъпалото. Някои марки създават модели с тесен, стандартен и широк профил. Разглеждайки асортимента в Modivo.bg, обърнете внимание на информацията за размерите им.

Как да поддържаме мъжките пантофи?

Може да удължите използването на пантофите по няколко начина. Спазвайте стриктно правилата за ръчно и машинно пране. Ако имате чифт от естествена кожа или велур, за да отстраните неприятната миризма, достатъчно е да го измиете със сапунена вода и да го изплакнете.

От къде може да купим мъжки пантофи?

Не се лутайте в търсене на качествени и стилни мъжки пантофи из града. В онлайн магазина може да разгледате модните колекции на марки от цял свят в избрани от вас време и място. За удобство използвайте филтъра за сортиране на артикулите – така ще откриете по-лесно точния за вас чифт.