Мъжки Колани

Сортирай
Размер
Цена
Марка
Цвят
Изработка
Вид на продукта
Продукти: 933
Покажи идентификатора (ID) на версията

В MODIVO ще откриете кожени колани, както и такива от плат

В онлайн магазина MODIVO ще откриете изключително разнообразие на кожени мъжки колани. Те са доста универсален аксесоар за мъжкото облекло и определено всеки има нужда от поне един такъв. Освен това често и ви се иска да имате няколко в различни цветове, които да съчетавате умело с различните си тоалети. Като цяло коланите от този материал са приложими за почти всякакви панталони.

Ако обаче не сте толкова големи любители на кожата, можете да изберете и мъжки колани от плат. При тях ще откриете по-голяма вариация на цветовете, както и опции в няколко такива. Освен това те са доста подходящи и за много спортен стил, а могат и да бъдат основен цветен акцент на тоалета ви. Също са прекрасно приложими за по-тънки панталони през лятото.

Мъжки колан с или без катарама - какъв предпочитате?

Можете да изберете и мъжки колан с катарама или пък такъв без. Като цяло ще откриете доста интересни варианти и за двата вида. Сега нека да разгледаме мъжки кожени колани с катарама. Самите налични такива опции за закопчаване са доста разнообразни и като цяло са приложими най-вече за кожените опции на колани.

За начало ще откриете цяла катарама с логото на съответната марка, а също и частична такава. Освен това има и изчистени опции без надписи. Допълнително ще можете да подберете едноцветни катарами в цвета на колана или пък черни, сребристи или златисти такива. От частичните такива пък има интересни опции и с малко допълнителни цветове.

Най-модерните колани за панталони от най-добрите производители

Като цяло определено на пазара можете да подберете много модерен колан за панталон. Под модерен, освен актуален за конкретния сезон, имаме предвид и много добре изглеждащ и придаващ завършеност и елегантност на всеки мъжки тоалет. Има опции за всякакви видове панталони. Ще моижете да изберете варианти както за най-официалните си тоалети, така и за спортно-елегантни и по-спортни опции. При всички случаи ще бъдете стилни във всяка ситуация.

Освен разнообразието от модели, сред които можете да подбирате или това от какъв материал, с кой вид катарама и други детайли, можете също да заложите и на конкретна марка. Има доста добри такива, които ще ви гарантират високо качество на коланите за панталони и максимален комфорт за вас. Само някои от тях са Pierre Cardin, Vans и Tommy Hilfiger. Като цяло марките, които предлагат висококачествени колани, са над 50.

Мъжки колани - често задавани въпроси

Как да измеря колан за панталон?

Като цяло трябва да измерите вашата талия. Така ще имате минимума за дължина на колан, от който се нуждаете. След това е нужно да добавите малко разстояние, за да може коланът да има възможност да се закопчава на 4, 5 различни нива на широчина. Освен това, добавете още малко дължина, за да сте сигурни че пасва на различни панталони с по-ниска или по-висока талия.

Мъжки колан - как да го нося?

Можете да носите мъжки колан под блуза или тениска, но също е вариант и върху загащена риза. Можете да изберете класически цвят за колан, който си отива с почти всичко или да заложите на покупка на няколко различни. Освен това имате възможност за деликатни по-тънки колани, както и за по-дебели в един или няколко цвята. Коланът може да е добавка към тоалета ви или пък един от основните му акценти.