Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Чехли

(Брой на продуктите: 3321)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Горна част (Сая)
Вид върхове
Разновидност на тока
Стил
Сезон
Избери 70

Дамски джапанки – най-добрият избор за лятото

Правилният избор на дамски джапанки е важен за това следващите Ви слънчеви месеци да бъдат незабравими! Ако сте планирали лято, изпълнено с много голямо физическо натоварване за тялото – обиколки, изкачвания на върхове, пътуване до други страни и поредица от почивки около морето, то тогава Вие ще имате огромна нужда от удобни дамски спортни джапанки, които да спасят ходилата Ви в горещите летни дни. Освен, че са изключително комфортни, истината е, че позволяват лесно и бързо почистване, което е също толкова важно, за да се поддържа високо ниво на хигиена.

Дамски спортни джапанки – удобно решение за ежедневието и в града

Когато температурите навън са изключително високи, трябва да се грижим интензивно за цялото ни тяло, но не бива да забравяме и комфортът на нашите ходила, защото благодарение на тях ние успешно бихме преживели тези горещи летни дни. Именно поради тази причина най-удобните и подходящи обувки за това време от годината са познати на всички нас и носят името дамски спортни джапанки – неангажиращи, удобни, могат да бъдат почиствани лесно и бързо. Всеки един от нас трябва да притежава поне един такъв чифт, за да се чувства спокоен през лятото. Изборът на джапанки за спорт трябва да бъде направен на базата на удобството, което моделът създава за нашите ходила. Те не трябва да бъдат прекалено стегнати, защото могат да доведат до подуване на краката, което и без това е често срещано през лятото. От друга страна не бива да бъдат и прекалено широки, защото така лесно ще можем да ги изгубим, когато извършваме някаква физическа дейност. Избирайте ги в точен размер, за да могат ходилата Ви да се чувстват перфектно в края на тренировката или упражнението, което смятате да направите.

Женски джапанки – удобни за носене на работа и за специални случаи

Oсвен, че летните ни обувки трябва да бъдат максимално удобни, то те трябва да позволяват на кожата ни да диша тогава, когато това е най-необходимо. Това означава, че те трябва да бъдат направени от естествени материали с максимално по-голяма видима част от ходилото, за да избегнем контакта с каквито и да е материи. Всичко това прави дамските джапанки перфектен избор за горещите летни дни. Когато избирате женски джапанки, трябва да обърнете внимание най-вече на това в какъв цвят да бъде съответния модел. Той трябва да се съчетава хармонично с Вашия бански костюм, парео или друго лятно облекло, с което смятате да комбинирате летните си обувки. Преценете и кой ще бъде най-точният за Вас размер, като сравните с дадените дължини в електронния магазин на modivo.bg.

Дамски сандали и джапанки - често задавани въпроси

Как да съчетаете дамските джапанки с облеклото си?

Вашите дамски джапанки допълват перфектно всяка една плажна визия. Парео, бански костюм, къси панталонки и топ – всички те могат да бъдат идеално съчетани с бъдещите Ви летни обувки. Резултатът гарантирано ще бъде стилен и елегантен. Изберете и плажна чанта в същите цветове или шапка със закачлив елемент за една забележителна хавайска визия.

Откъде да купим дамски джапанки?

Най-доброто място, което можем да ви предложим, е електронният магазин на modivo.bg. Тук можете да откриете огромно разнообразие от модели, цветове и размери. Със сигурност ще откриете онзи модел, който да задоволи всички ваши желания и изисквания. Продуктите тук са от най-високо качество, което означава, че всяка една стотинка, дадена за тях, ще си заслужава!