Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Мъжки Куфари

(Брой на продуктите: 207)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Избери 5

Мъжки пътнически куфар – различни видове куфари. Защо си струва да купим марков модел?

Най-важното при избора на куфар е да бъде подбран според условията, в които ще пътуваме. Препоръчваме аксесоарът да е модерен, издръжлив и да бъде изработен безкомпромисно добре. В Modivo.bg ще откриете разнообразие от мъжки куфари за пътуване на марки от цял свят. Ако до този момент сте се колебали да изберете марков модел, време е да промените това.

Марковите куфари са не просто стилни. Те са изработени по висок стандарт. Вложените в тях материали са най-подходящите за този тип аксесоари и гарантират здравина и оптимална защита за вещите ви. В допълнение получавате продукт, който е представителен на вид и с който може да изразите своята индивидуалност. Освен това пътническият куфар за мъже е съобразен с потребностите им. Продукт на утвърдена модна къща, той ще ви осигури нужното спокойствие по време на път.

Ако за краткотрайни пътешествия имате извинение да купите евтин куфар, то когато пътувате често и на дълги разстояния, желателно е да изберете аксесоар с гарантирано качество.

Куфар на колелца за мъже – удобно пътуване за взискателни пътешественици

Когато ви предстои да купувате нов куфар, обърнете внимание на няколко важни характеристики – материал, габарити, тегло, тип и брой колелца, тип и брой дръжки.

На пазара ще откриете куфари на две или четири колелца. Изборът на модел зависи от условията, в които ще използвате своя. За придвижване по равна повърхност смело изберете куфар с четири колелца. Този модел е удобен и издържа на голямо натоварване. В случай че се счупят две от колелцата, ще може да използвате останалите две.

Двуколесните куфари се отличават с по-голяма устойчивост. Може да ги използвате по неравен терен. Особеност при тях е, че изискват повече усилия от ваша страна.

Ако се колебаете дали да изберете твърд куфар, или текстилен, ще ви подскажем предимствата на единия и другия вариант.

Текстилните куфари са по-малко предразположени към надраскване, имат специално покритие срещу влага, леки са и често са снабдени с доста отделения и джобове.

Твърдите куфари на свой ред са устойчиви на механични повреди, подходящи са за пренасяне на чупливи вещи и не изискват много усилия за поддръжка.

Куфар за самолет – малки и големи модели за съхраняване на вещи

Големината на куфара зависи от продължителността на пътуването. За ден-два напълно достатъчен ще ви бъде компактен мъжки куфар за самолет с обем 25-30 литра. Този аксесоар е допустим на борда на самолет.

Ако планирате пътешествие за цялото семейство, има смисъл да купите голям куфар на колелца или среден размер.

Колкото до теглото, по-леките куфари са за предпочитане. В наши дни всички авиопревозвачи имат изисквания спрямо теглото на багажа. Колкото по-малко тежи вашият куфар, толкова повече вещи ще може да подредите в него, без да плащате допълнителна такса.

Често задавани въпроси за мъжкия куфар

Как да подредим багажа в куфар?

Когато се отправяте на пътешествие, размерът на куфара е от значение. За да се възползвате максимално от вместимостта му, използвайте изпитана техника за подреждане на вещите. Най-обемните вещи поставете в средата, а по-дребните – книги, козметика, парфюмерия, обувки и др. – равномерно по периметъра.

Откъде да купим куфар?

В онлайн магазин Modivo.bg може да купите мъжки куфар на модни марки от цял свят. Предлагаме модели в широк ценови диапазон и разнообразие от размери и дизайни. Пазаруването с нас е лесно и удобно.

Какъв куфар да изберем за самолета?

Тегло, размери, количество ръчен багаж – това са характеристики, които си заслужава да проверите своевременно. Всяка авиокомпания има свои изисквания. Проучете ги внимателно, преди да се отправите към летището.