Бърза доставка и 100 дни за връщане

Предлагаме доставка с куриерска фирми Спиди или Еконт. Може да бъде извършена до офис на куриер или до посочен адрес. Приблизителното време за доставка на поръчката е посочено при всеки продукт. бикновено пътуването на пратките до България отнема от 2 до 4 работни дни.

Доставка до офис на куриер: от 0 лв. за поръчки на стойност над 89 лв. и предварително онлайн плащане с карта


Доставка до личен адрес: от 0 лв. за поръчки на стойност над 89 лв. и предварително онлайн плащане с карта

Безплатно връщане: Можете да върнете безплатно неупотребявани продукти в рамките на 100 дни с куриерска фирма Спиди. Връщането с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил
Сортирай
Размер
Цена
Марка
Цвят
Вид на продукта
Функция
Спорт
Продукти: 4425

Спортни аксесоари за мъже - подобрете безопасността си по време на трениране 

Всеки мъж, който тренира редовно, оценява подобаващо значението на добре подбраните спортна екипировка и аксесоари. Те са основополагащи за комфорта по време на трениране, безопасността и постигането на по-добри резултати.

В Modivo.bg може да купите луксозни, но и евтини спортни аксесоари. Достатъчно е да сортирате продуктите в определен ценови диапазон или да следите нашите промоции и разпродажби.

Днес сред най-популярните мъжки спортни аксесоари са шапките, шаловете тип комин или маска, шапките с козирка, раниците, чантите за кръст, коланите и много други. Те намират широко приложение и благодарение на богатото разнообразие на пазара, може да ги съчетаете стилово с спортната си екипировка и дори градския си начин на обличане.

Шапка тип комин в ярък цвят например можете смело да комбинирате с късо палто или спортно яке. Спортна раница в елегантен стил пък ще се впише органично в спортно-елегантния ви стил. Може да избирате сред богата гама форми, размери и десени.

Спортни устройства за мъже - за басейна, плажа и колело

Съвременните тенденции при спортните устройства за мъже се развиват динамично. Технологиите буквално изпреварват въображението на потребителя, предлагайки полезни функции и набор от данни.

Ако искате да подобрите спортните си постижения, на пазара ще откриете богат избор на устройства, подходящи за използване в различни спортове – плуване, бягане, каране на колело, футбол, тенис и т.н. С фитнес гривна или спортен часовник например може да проследявате тренировъчния режим и да държите здравето си под контрол. Според ценовия си диапазон те предлагат различен набор от възможности – да броят крачки, изгорени калории, изминато разстояние, да измерват честотата на сърдечния ритъм, температурата и т.н. В дългосрочен план получавате ценна картина на спортния ви начин на живот и може да оцените постиженията си.

Спортните устройства, освен да трупат полезна информация за тренировъчния ви режим и здравословно състояние, се предлагат в разнообразни варианти. Има аксесоари за велосипедисти и плувци, безжични слушалки и др. Някои смарт часовници – тези с вградена повече памет, позволяват да ги използвате и като аудиоплейъри.  

Спортни аксесоари за спортуване - кои си струва да купим?

Когато разглеждате разнообразието от спортни аксесоари за спортуване, не се водете сляпо от модните тенденции. Следвайте собствените си потребности и пазарувайте само качествени продукти. По този начин ще може да се възползвате максимално от възможностите им и ще вложите парите си разумно.

Безусловно без някои спортни аксесоари е трудно да поддържате тренировъчния си режим. Затова смело изберете по вкуса си ръкавици без пръсти, ако ходите на фитнес, или пък шапка комин, ако редовно карате колело.  

Спортни аксесоари - често задавани въпроси 

Какви спортни аксесоари да изберем за пътуване?

Спортните аксесоари са основен елемент от екипировката на всеки модерен пътешественик. Когато приготвяте багажа си за ски курорт например, не забравяйте да вземете със себе си удобна спортна чанта, ръкавици, шапка и очила за зимни спортове. За лятната ваканция и пътуване в чужбина от практична полза ще бъдат бутилката за вода и чантата за кръст.

Кои аксесоари за спорт са полезни в грижата за здравето? 

Съвременният пазар на спортни аксесоари за мъже е богат на полезни за здравето продукти. Може да избирате между спортни часовници, предпазни гривни за ръце, ръкавици, шапки, шалове тип комин, бутилки за вода и др. Когато избирате аксесоар за себе си, ръководете се от личните си потребности.