Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Бомбета

(Брой на продуктите: 246)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Материя
Избери 6

Мъжки бомбета - удобни и практични 

Ако искате да обогатите гардероба си с класически аксесоар, сред нашите мъжки бомбета ще откриете подходящи за стила си модели. Те ще ви придадат по-елегантен вид, повече загадъчност и привлекателност. Макар този вид шапка за мъж да позагуби от популярността си през последните десетилетия, той има своята роля в света на модата.

Бомбетата бяха задължителен елемент от облеклото на джентълмените до 60-те години. Сега те са отличителна черта на аристократите и се носят уверено и смело от мъжете, които имат екстравагантен вкус.

С мъжко бомбе може да подчертаете чертите на лицето си. То се носи равно на главата или леко под ъгъл. Отлично се комбинира с класически английски костюм. Можете обаче да експериментирате и да дадете на този аксесоар нов живот.

Мъжките бомбета често се носят, за да се създаде по-интересна визия. Те подчертават модния стил и оригиналността.

Мъжки шапки за лятото - защитете главата си от слънцето 

Подобно на зимните, мъжките летни шапки се радват на огромна популярност. Те са практични, пъстри, предлагат се в разнообразие от дизайни и лесно може да се съчетават с облекла в различни стилове. Именно поради това на пазара ще откриете огромно разнообразие от мъжки шапки за лятото. За да разберете кои са подходящи за конкретна ситуацията, трябва да се запознаете с особеностите им.

Шапката панама например обикновено е сламена и с широка периферия. Тя ще допълни успешно летния гардероб на мъжа, който харесва приключенията и забавленията. Моделът кепе може да се носи с разнообразно облекло. Той е с плоска форма и тесни, но твърди краища. Традиционно се изработва от туид, памук или вълна, а подплатата е от коприна.

Предпочитан аксесоар за защита на главата през лятото е мъжката капела. Тя е удобна, практична и осигурява комфорт часове наред. Подходяща е за носене из града, на плажа и в планината.

Видове мъжки шапки - изберете модел за главата си 

В Modivo.bg може да се запознаете с различни видове мъжки шапки и да проследите как различните модни къщи ги преоткриват и модернизират. Вземете като пример шапката за бейзбол. Тя е може би най-популярният мъжки аксесоар и се състои от мека част и твърда козирка. Предпочитана е, защото създава комфортни условия, в които може да се насладите на различни занимания – спорт, работа, развлечение и т.н.

Когато избирате модел за себе си, обърнете внимание на размера му. Той трябва да бъде по мярка. След това подходете идейно и помислете с какви дрехи може да носите шапката. Препоръчително е шапката да бъде подбрана в съответствие с цвета на лицето ви.

За да отговорят на потребностите на повече хора, съвременните производители умело създават шапки за мъже в универсален стил и с оригинален дизайн. Така може да подберете модерен аксесоар по ваш вкус и да го използвате като акцент към различните си облекла според повода.

В онлайн магазина лесно може да откриете търсения вид мъжка шапка. Използвайте филтъра, за да подредите артикулите. След това може да ограничите още резултатите, посочвайки сезон, производствена серия, марка или пък цвят.

Мъжки бомбета - често задавани въпроси

Мъжки шапки - как да ги носим?

Всеки тип мъжка шапка позволява да се създават различни стилизации. Ако искате да носите мъжко бомбе, съчетайте го с дрехи в традиционен английски стил. Ще са ви необходими костюм с класическа кройка, английско късо палто или пък шлифер.

Кой произвежда мъжки шапки? 

Съвременният пазар на шапки за мъже е разнообразен и пъстър. Ако искате да бъдете в крак с най-добрите производители на мъжки аксесоари, в Modivo.bg може да ги следите. Предлагаме модели на модни къщи от цял свят.