Мъжки Шапки с козирка

Сортирай
Размер
Цена
Марка
Цвят
Материя
Вид на продукта
Продукти: 1729
Покажи идентификатора (ID) на версията

Бейзболната шапка – отличен избор и за привържениците на спортната, и за симпатизиращите на елегантната визия

Макар съвременните шапки с козирка, бейзболни шапки, шапки с периферия (капели), барети, ушанки, клошета, бонета, фесове, барети, каскети да се различават значително от първообразите си, всички те са запазили своята кройка, очарование и предназначение. Що се отнася до последното, то се изразява основно в няколко направления – красив завършек на външния вид, предпазване на главата и тялото от претопляне през летния сезон и от пронизващия вятър – през есенно-зимния период. В зависимост от метеорологичните условия и климатичните особености в някои региони на почит са едни видове шапки за сметка на други модели.

Важна отлика на бейзболните е, че са подходящи целогодишно. Всъщност една бейзболна шапка е атрактивен аксесоар както за спортно-елегантния тип хора, така и за другите две крайности – спортната и елегантната. И дамската, и мъжката бейзболна шапка, назовавана най-просто шапка с козирка, е носител на кройка евъргрийн – никога не излиза от мода, поради което е най-разпространената сред останалите. На кои тънкости да наблегнете, когато пазарувате според Модиво?

Черната бейзболна шапка – полезен летен аксесоар

Най-добрият подход, с който ще се откроите през лятото, е да си осигурите една черна шапка с козирка, а защо не и бейзболна шапка с надпис “NY”. Това не е разход, е една изключително добра инвестиция за хората, които желаят с една покупка да си осигурят едновременно и комфорт, и изчистена визия. И, което е най-важно, ще можете да я ползвате няколко години, при различни поводи – докато сте на среща с приятели в местното кафене, докато спортувате на открито или работите върху себе си във фитнеса. Заради своята кройка и идеално прилепване към овала на главата, този аксесоар предпазва от впарване и същевременно стои на мястото си, без да се налага непрекъснато да я намествате.

Шапка със заострен връх – имаме и такива и са създадени специално за вас

Съществува дребна разлика между бейзболната шапка и тази със заострен връх. В първия случай говорим за най-масово разпространените шапки с издължена козирка, докато втората е по-скоро със заоблена и по-къса такава. Както се подразбира, от тази дължина ще зависи единствено сянката, която пада пред лицето и очите ви. В общия случай ще ви вършат еднакво добра работа, но имайте предвид, че една шапка със заострен връх прави главата оптически малко по-широка, отколкото е в действителност.

Мъжки бейзболни шапки – често задавани въпроси

Как да поддържате чиста бейзболната шапка?

Обикновено платовете, прилагани за изработката на бейзболните шапки, позволяват ежедневното им изпиране, без да навредите на тъканите. Няма никакви пречки да ги изпирате в пералня, като единствено трябва да внимавате с кожите - тях е добре да почиствате с гъба или на ръка. В противен случай центрофугата и високите обороти могат да доведат до нейното излющване и намачкване.

Как да изберете правилния размер на бейзболната шапка?

Всяка шапка се избира в зависимост от обиколката на главата. Най-напред с рулетка или шивашки метър измерете обиколката, като мястото, на което да позиционирате рулетката/ метъра, е около половин инч над веждите. Алтернативен, но не по-малко ефективен начин, е да вземете конец, който да навиете около главата си, след което да го изпънете на метъра или рулетката и да установите обиколката. Ако резултатът не съответства на наличен размер, изберете този, който е малко по-голям от числото, което сте получили.