Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 49 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Малки чанти

(Брой на продуктите: 539)

Размер
Цена
Вид на продукта
Марка
Цвят
Eco friendly
Избери 12

Мъжки малки чанти – практично допълнение към ежедневното облекло

Чантата е аксесоар, който няма равностойна алтернатива. Тя може да бъде много практична и удобна, когато я избрана с внимание. За ежедневието препоръчваме да се спрете на модел, който е компактен и ненатрапчив. Именно такава е мъжката малка чанта. Тя има много разновидности и успешно може да я впишете в стила си на обличане.

Мъжките чанти за кръст например стават все по-популярни. Те са предпочитани от мъже с динамично ежедневие и афинитет към спортния стил на обличане. Размерите им са предостатъчни, за да поберете в тях вещи от първа необходимост – лични документи, ключове, портфейл и други дреболии.

Нарастващата популярност на мъжката малка чанта доведе до това, че днес пазарът предлага богато разнообразие от модели. Те условно може да се класифицират по форма, габарити, начин на носене, материя и твърдост. В онлайн магазина може да разгледате в детайли всяка разновидност. Бъдете готови да откриете ексклузивни мъжки малки чанти на топ производители от цял свят, с които да внесете елегантен шик в стила си. 

Мъжки кожени малки чанти – елегантен избор за всеки мъж

Ако търсите аксесоар, който има представителен вид и може да се впише в деловия ви стил на обличане, не се колебайте да изберете модел от кожа. Мъжките кожени малки чанти са предпочитани от уверените в себе си мъже. Те са удобни за носене, ненатрапчиви и същевременно говорят красноречиво за социалния статус.

В Modivo.bg ще откриете широка гама от разновидности, подходящи за всякакви поводи. Мъжката чанта тип портфейл например е идеално решение, когато се налага да носите със себе си документи и искате да запазите строго деловия си вид. Тя има правоъгълна форма и позволява да поставите в нея още таблет или лаптоп.

Практично решение са и малките чанти от кожа, които се носят на китката. Те обаче побират доста малко вещи, което означава, че не са подходящи за всеки ден.

Друг аксесоар, който заслужава да присъства в гардероба ви, е мъжката чанта тип кейс. Тя е с твърда конструкция и традиционно е в строг стил. Подходяща е за носене на вещи, които имат нужда от по-висока степен на защита.

Мъжки чанти за рамо – удобни за носене всеки ден

Битува мнението, че преобладаващо мъжете предпочитат да носят дребните си вещи по джобовете на якето и панталоните. Тази практика започва постепенно да изчезва, особено когато става дума за деловата сфера. Там безупречният вид не допуска фриволности. Много по-представително е да се носи делова чанта.

Разглеждайки разнообразието от модели в онлайн магазина, лесно може да се ориентирате в него, ако познавате няколко важни правила. Например, изберете чанта за рамо от текстил, ако имате нужда от аксесоар за всеки ден и спортни занимания.  Отдайте предпочитание на мъжките чанти за рамо от кожа, в случай че търсите с какво да допълните костюма си.

Тъй като мъжката мода е по-консервативна от дамската, преобладаващата цветова гама при аксесоарите е тъмна. Класическо решение е черното, но не се колебайте да заложите на малка чанта в кафяво, тъмнозелено, тъмносиньо, жълто или т.н.

Мъжки малки чанти – често задавани въпроси

Мъжки малки чанти – откъде да ги купим

Все повече мъже имат нужда от аксесоар, в който да държат вещи от първа необходимост. Прозирайки това, модните дизайнери всяка година предлагат нови колекции мъжки малки чанти. Може да се докоснете до тях в Modivo.bg - онлайн магазинът, който предлага огромен избор и модели за всеки вкус. 

Мъжки малки чанти – с какво да ги носим?

Обикновено мъжките чанти се изработват от естествена или изкуствена кожа, текстил, велур или найлон. Всяка материя има своите преимущества и приложения. Към елегантен делови костюм е препоръчително да изберете малка мъжка чанта от естествена кожа. Отличен избор за кежуал стил облекло са моделите от велур или найлон.