Бърза доставка и 100 дни за връщане

Предлагаме доставка с куриерска фирми Спиди или Еконт. Може да бъде извършена до офис на куриер или до посочен адрес. Приблизителното време за доставка на поръчката е посочено при всеки продукт. бикновено пътуването на пратките до България отнема от 2 до 4 работни дни.

Доставка до офис на куриер: от 0 лв. за поръчки на стойност над 89 лв. и предварително онлайн плащане с карта


Доставка до личен адрес: от 0 лв. за поръчки на стойност над 89 лв. и предварително онлайн плащане с карта

Безплатно връщане: Можете да върнете безплатно неупотребявани продукти в рамките на 100 дни с куриерска фирма Спиди. Връщането с всички останали куриерски фирми е за Ваша сметка.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Мъжки Спортни сакове и пътни чанти

Сортирай
Цена
Марка
Цвят
Големина на чанта
Вид на продукта
Продукти: 181

Мъжка спортна чанта – най-добрият избор за взискателни тренировки

Спортните чанти са задължителен елемент от гардероба на активния мъж. Те ни предоставят страхотна възможност да носим принадлежностите си за фитнес и спорт. Обикновено имаме нужда от дрехи, обувки, вода, аксесоари за спортуване, като различни протектори и други подобни. Всичко това означава, че ни е необходим аксесоар, който лесно и стилно да ги побира. Това ни предоставят спортните чанти. Плюс това – те могат да се пренасочат и към чанти за багаж, когато пътуваме.

Обувки, тениска, къси гащи, протектори, ръкавици, кърпа, вода, протеинови шейкове и снаксчета… и още куп други нужни ни вещи, храни и напитки – понякога тренировките изискват всичко това и още повече. Затова отличен избор е качествената спортна чанта, тъй като тя ще ви осигури начин да поберете онова, което ви е нужно за тренировка. Особено ако сте значително физически активни. В такъв случай вашата мъжка спортна чанта ще е незаменим помощник при тренировките ви. Избирайте внимателно и се доверявайте само на качествени предложения – като тези на спортна чанта Nike. Това ще ви осигури дълготраен експлоатационен период без проблемни ситуации.

Мъжки спортни чанти – оригинални стилове за активни мъже

Но не само вашата спортна мъжка чанта ще ви позволи да поберете всички аксесоари за тренировка – тя ще ви предостави и оригинален стил. С нея ще можете да изразите личността си, да наблегнете на имиджа и оригиналността си като активен джентълмен, който се гордее със спортната си природа. Можете да избирате измежду куп предложения, включително голяма мъжка спортна чанта, мъжка спортна чанта за рамо, разнообразни модели с множество джобчета, различни цветове и дизайни и т.н. Предлагат се множество вариации, които са предназначени да задоволят дори най-взискателните господа. Купищата налични световни спортни марки осигуряват огромни продуктови каталози, за да могат да обхванат всеки вкус. Така ви се предоставя богата гама възможности, с които ще откриете оригинална, стилна спортна визия.

Туристическа чанта – издръжливост и опаковане за летни ваканционни пътувания

Ех, лято, лято. Любим сезон, който така очакваме и така обичаме. Как няма – все пак тогава отиваме на лятната си ваканция. Тук обаче се сблъскваме с една малка (или понякога голяма) спънка. Именно това, че ни е нужен сак или чанта, в която да поберем багажа си. Тази пречка лесно се преодолява, ако изберем качествена туристическа чанта. Тези типове чанти са доста издръжливи и побират багажа ни с лекота. Така ни предоставят възможност спокойно да поберем всичко нужно ни да се насладим на любимата си лятна ваканция.

Мъжки спортни и пътни чанти – Често задавани въпроси

Коя спортна чанта да изберете?

Изборът на спортна чанта се опосредства от необходимостта ви от пространство. По-точно – в случай, че имате малко принадлежности, най-добре изберете по-малка спортна чанта, но пък ако трябва да поберете доста неща, тогава заложете на големите модели. Съветваме ви да търсите чанти, които са с презрамка за през рамото за по-лесно носене. Не забравяйте, че е нужно да заложите на качествените продукти, за да си осигурите безпроблемна и дългосрочна употреба.

Каква мъжка туристическа чанта да купя?

При закупуването на мъжка туристическа чанта задължително залагайте на качеството. То е фактор номер едно при закупуването на този артикул. Освен това обмислете внимателно колко голяма туристическа чанта всъщност ви трябва. Помнете, че е нужно тя да побере всичките ви принадлежности, но не бива да е прекомерно голяма, защото ще затрудни пренасянето.