Мъжки Ниски сникърси

Сортирай
Размер
Цена
Марка
Цвят
Сая
Ширина на обувката
Начин на закопчаване
Продукти: 6174
Покажи идентификатора (ID) на версията

Мъжки маратонки - универсални обувки за всеки мъж

Едва ли има по-подходящи обувки за ежедневието на активния мъж от мъжките ниски маратонки. Вече десетилетия този тип обувки успешно е намерил място в гардероба на всеки мъж, а с течение на времето се е превърнала от предимно спортна в универсална обувка, която се комбинира дори с официални костюми

Независимо от това какъв вид мъжки маратонки харесвате, има някои принципи, които е добре да следвате. за да изберете подходящия за вас модел.

Когато купувате ниски маратонки, изберете модел които да подхождат на гардероба ви. Ако сте решили да инвестирате в чифт, който искате да носите повече от един сезон, не се поддавайте на тенденциите, защото те са просто мода, която може бързо да отмине. Вместо това изберете чифт, който допълва стила ви или се доверете на класиките.

Второто ни правило е да носите обувките си в зависимост от случая. Тоест, ако отивате на официално събитие, ниските маратонки не винаги са подходящи, освен с някои малки изключения.

Третото правило е: поддържайте маратонките си чисти. Няма значение дали имате маратонки по последна мода, те няма как да изглеждат добре, ако са мръсни. Поддържайте обувките си в добро състояние, почиствайте връзките, премахвайте неприятните миризми, перете ги често.

Ниски маратонки - добро решение за летните дни

Мъжките маратонки с ниска подметка са по-леки от тези с висока, тъй като при ниските маратонки липсва механичната опора и подсилване, което се дължи на дебелата подметка.

Класическите мъжки ниски маратонки като оригиналния модел на Converse All stars например, които са изработени от лека гумена подметки и плат са идеални за топлите летни дни, тъй като не изпотяват краката, а освен това се комбинират чудесно с къси панталони. 

Мъжки черни маратонки - класика за мъжки крака

Тази година, класическите ниски черни маратонки са истинска тенденция. Моделите черни маратонки с ниска бяла подметка и бели връзки са особено актуални, тъй като контраста привлича вниманието, а цветовете лесно се комбинират с дрехи и аксесоари от всяка цветова гама. Моделът на Converse All stars в черно е идеален, ако си падате по класиката. Моделите ниски черни маратонки на Nike през този сезон са по-разнообразни по отношение на модели и цветове. Освен класическата чисто черна маратонка с бяла подметка, марката предлага и разнообразие от цветни комбинации, които придават повече колорит на обувката. Сред мъжките черни кецове, моделът на Ethnies Veer е абсолютен фаворит, а кожените черни сникърси на Lacoste идеално се комбинират дори с официални тоалети.

Мъжки ниски маратонки - често задавани въпроси:

С какво да носите ниски мъжки маратонки?

Ниските мъжки маратонки на Vans или Converse се съчетават добре с деним, вталени панталони и къси панталони, а освен това подхождат на всеки цвят. Ако искате да ги носите с по-официални дрехи, може да ги комбинирате с риза и блейзър, но в комбинация с костюм е препоръчително да изберете друг модел. Ако искате да носите ниски сникърси с костюм, изберете изчистен модел от кожа, който да не е висок над глезена. Идеални са моделите черни ниски маратонки на Lacoste, Guess и Pikolinos.

Как да почиствате белите мъжки маратонки?

Може да почиствате белите маратонки с четка, а ако са доста зацапани, може да ги изперете и в пералня. Смесете 1,5 части сода за хляб и почистващ препарат. Втрийте сместа в белите си обувки с помощта на четка за зъби. Изплакнете и сложете маратонките в пералната машина, само не забравяйте да махнете връзките и  подметките, преди да ги изперете на програма за деликатни дрехи.