Сортирай
Цена
Марка
Цвят
Изработка
Размер на чанта
Видове чанти
Размер на раницата
Продукти: 11 900
Покажи идентификатора (ID) на версията

Дамски ръчни чанти и раници – незаменимо допълнение към дамското облекло

За никого не е тайна, че дамските чанти са не просто важен аксесоар, но и елемент от индивидуалния стил на обличане. Те разкриват социалния статус на жената и нейния светоглед. Изхождайки от това, напълно логично е, че имаме нужда от отделен модел за всеки случай. Перфектната дамска чанта отговаря на етикета за съответното събитие и е практична.

Преди да пристъпите към покупка на нов модел, необходимо е да определите за какви цели ви трябва. При нас ще откриете дамски ръчни чанти за всеки ден – с класически до екстравагантен и футуристичен дизайн и за всички възрасти. Обърнете внимание на размера им. Той зависи от вашите ръст и телосложение. Колкото по-високи сте, толкова по-голяма чанта може да носите. Идеалният формат за дами със среден ръст и стройна фигура е А4.

Грамотно избраният модел трябва да стои пропорционално и хармонично. Не се заблуждавайте обаче от външните габарити – често те създават погрешно впечатление. Практиката показва, че меките чанти побират повече вещи от твърдите. Това наблюдение с най-голяма сила важи за малките дамски чанти за вечерни събития, в които понякога се побира само един смартфон.

Съвременното ежедневие е динамично и често непредсказуемо. Затова идеалната чанта може да бъде открита и на рафта с дамски раници. Те отдавна са се превърнали в атрибут на спортния стил на обличане и са приемливи в градска среда. С кожена раница дори успешно може да облагородите деловото си облекло.

Чанти на утвърдени марки – Pinko, Michaels Kors, Guess

За елегантната жена чантата е задължителен аксесоар към облеклото. Именно поради това в гардероба й има цял арсенал от разнообразни цветове и дизайни. Разбира се, най-добрият избор са дизайнерските чанти. Те са изключителни, оригинални, като истинско бижу в ръката ви и задължително трябва да са подбрани грамотно! Добрата новина е, че много от тях може да се купят на достъпна цена. Прекрасен пример са ръчните чанти Guess, сред които може да намерите модел за всеки повод. Те радват окото с ярките си цветове, разнообразните форми и качествена изработка. Не по-лош избор са чантите Pinko или Michaels Kors, с които умело ще създадете акцент в облеклото си. Те са предпочитани от свободолюбивите и смели жени, които са уверени в своите способности и се стремят да изглеждат обезоръжаващо.

Ако търсите вдъхновение за офис визията си, заложете на дамска делова чанта в класически цветове. В нея не бива да има нищо излишно.

Дамска чанта за лаптоп – работи в движение

За бизнес цели или за свободното време дамската чанта за лаптоп е ценна придобивка. С нея ще пренасяте комфортно и сигурно своето устройство, бележника и химикалката. Специално разработените модели представляват много повече от отделение, в което да го поставите. Струва си да разгледате обстойно характеристиките им, преди да направите окончателен избор.

Често задавани въпроси за дамските чанти

Какви ръчни чанти са модерни през 2021 г.?

Плетени, клъч, с разкошни детайли, класически дизайн или пък ултра малки – всяка година модата при дамските чанти се променя. През 2021 г. може да носите каквото ви душа иска, стига да е в актуални за сезона цветове. Едни от най-предпочитаните са ярко розовото, жълтото, синьото, лилавото и морско синьото.

Как да носим чанта Adidas?

От известно време спортният стил умело се намести на модните подиуми. След като е на мода да се носят анцузи, не се колебайте да грабнете смело чанта Adidas. Зад това творение стоят дизайнери със завиден опит и визия за бъдещето.

Каква чанта за сватба да изберем – най-добрите предложения

В избора на чанта за сватба отдайте предпочитание на по-компактните модели. Този аксесоар в тържествения ден е естествено продължение на роклята. Нека бъде в тон с нея и функционален.