Бърза доставка и 100 дни за връщане

Информацията за времето на обработката на поръчката е посочена за всеки продукт. Обработваме и изпращаме поръчките в рамките на 2-3 дни.

Само с куриерска фирма Спиди: Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 69 лв. и предварително заплащане онлайн с карта или банков превод.


Имате възможност за безплатно връщане в рамките на 100 дни от получаване на пратката само с куриерска фирма Спиди.

Дамски Мъжки
Търси марка, продукт, стил

Дамски Чанти за кръст и други

(Брой на продуктите: 328)

Вид на продукта
Марка
Цвят
Стил
Изработка
Цена

Дамски чанти за кръста - удобни за носене всеки ден

Чантата за кръст става популярна през 90-те години на 20 в. и оттогава насетне не е излизала от употреба. Главна причина за това е комфортът, който осигурява. Този моден аксесоар побира в себе си най-ценните ви вещи и оставя ръцете свободни. Така може да посветите вниманието си на по-важни дела.

Попадайки във фокуса на внимание на дизайнери от цял свят, в наши дни дамските чанти за кръст имат много интерпретации и варианти. Те радват окото с всевъзможни цветове и дизайни. Може да ги срещнете под различни имена. Това, което остава неизменно, е възможността да ги носите ежедневно и навсякъде. Разновидностите позволяват да ги направите част от различни стилове на обличане – делови, приключенски, градски, рокерски и т.н.

Малки дамски чанти за кръста – универсални и практични  

Ако се чудите дали да купите нова дамска ръчна чанта или модел за кръста, горещо ви препоръчваме втория вариант. Той е практичен и ще ви бъде от полза в много ситуации – на дълга разходка из града, когато сте навън с децата, докато извеждате кучето или пък докато пътешествате.

Малката дамска чанта за кръста е удобство, с което си струва да разполагате. Забравете навика си да ходите с различни вещи по джобовете на якето и панталона. Това определено е практика, която ви тежи през топлите дни от годината. Когато носите рокля без джобове например, с аксесоар на кръста бързо решавате проблема къде да си държите вещите – телефон, ключове, малко гримове и др.

По време на пътешествие тази чанта е практично допълнение към куфара или раницата, които носите. В нея може да съхранявате най-важното – паспорт, смартфон, пари и т.н.

Дамски ръчни чанти - за всеки ден и за офиса 

Модната индустрия предлага богат избор на дамски ръчни чанти, които ще удовлетворят изискванията и на най-капризните жени. Търсейки модел за всеки ден и за офиса, отлично решение е чантата за кръст. Подбрана според стила на обличане, тя е истинска находка за дами с динамично ежедневие. Аксесоарът позволява да бъде носен отпред или леко встрани, на бедрото, дори през рамо.

Когато търсите чанта за ежедневно носене, спрете се на по-лаконичен и спортен модел. Той лесно ще се впише в неформалния ви стил на обличане. Уверете се, че се затваря плътно – в най-добрия случай с цип. Така дори да обърнете чантата, вещите ви няма да изпопадат.

В онлайн магазин Modivo.bg ще откриете класически, нестандартни и смели дизайнерски решения, които може да носите в офиса. В търсене на подходящ модел, не се колебайте да разгледате колекциите на водещите световни марки – ще се уверите, че аксесоарът умело може да се впише в не твърде строгите делови визии.  

Често задавани въпроси за дамската чанта за кръста

Какво представлява дамската чанта за кръста?

Малка и компактна, удобна за носене и оставяща ръцете свободни, дамската чанта за кръст е предпочитан аксесоар от жените с динамично ежедневие. Подбрана в стила на облеклото, тя е отличен акцент и практичен помощник.

Какви видове дамски чанти има?

Дамските чанти за кръст може да бъдат кръгли, правоъгълни, във формата на торба в стил бохо, трансформиращи се и т.н. Разнообразието от модели провокира фантазията да създавате различни визии за всеки ден и повод.

Как да носим дамска чанта за кръста?

Този тип дамска чанта е предпочитана за вечерни събития. Тя побира в себе си минимум вещи и е максимално комфортна. Когато търсите модел за ежедневно носене, опитайте се да изберете такъв, който придава нотка на контраст спрямо облеклото. То може да бъде рокля, костюм, сет от тениска и дънки и др.